• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Η παράσταση αρχίζει...
Έτσι πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες, εδώ η ατμόσφαιρα είναι φανταστική
Νέα 30/04/2009 - 11:59

Όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο από τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΜotoGP που θα βάλουν τα πράγματα σε μια «κανονική» θα λέγαμε σειρά.

«Έτσι πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες, εδώ η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, θεατές, κόσμος στο paddock, φορτικοί δημοσιογράφοι, paddockgirls, έτσι πρέπει να είναι τα ΜotoGP», είπε χαρακτηριστικά ο Valentino Rossi.

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε στην τελευταία στροφή της πίστας, αν αντί για τον Sete φέτος έχει δίπλα του τον Lorenzo!, ο Rossi εξήγησε ότι εκείνος ο αγώνας του 2005 ήταν εκπληκτικός, θα μείνει στην ιστορία και ότι τότε ο συναγωνισμός με τον Gibernau κράτησε από τον πρώτο ώς τον τελευταίο γύρο. «Αλλά αν βρεθώ εκεί με τον Jorge, το ίδιο θα κάνω», είπε, ενώ ο Sete που τον άκουγε κουνώντας το κεφάλι είπε «θα συμβούλευα τον Jorge να κάνει την προσευχή του...»

Ο Valentino Rossi απαντά στις ερωτήσεις
Ο Valentino Rossi απαντά στις ερωτήσεις

Ωραίο ξεκίνημα λοιπόν στη συνέντευξη τύπου πριν τον Αγώνα, όπου ο μόνος Ιταλός, ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, περιστοιχιζόταν από τους 4 Ισπανούς που τρέχουν στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προηγούμενος στη βαθμολογία Lorenzo είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, γιατί συνήθως δεν με προσκαλούν στις συνεντεύξεις πριν τον Αγώνα! Ακόμη δεν μπορώ να πω ότι συνήθισα τα Bridgestone, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Θα τα δώσω όλα μπροστά στους συμπατριώτες μου».

Ο Τοni Elias λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου
Ο Τοni Elias λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου

Ο Dani Pedrosa ήταν σε ανάλογο κλίμα: «Οι λίγες μέρες μετά την Ιαπωνία δεν επέτρεψαν στον τραυματισμό μου να βελτιωθεί πολύ. Σε 2-3 εβδομάδες θα είμαι τελείως καλά. Όμως εδώ το κίνητρο είναι οι θεατές και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα του μπροστινού του ελαστικού στο Motegi, απάντησε στωικά: «Τώρα που όλοι έχουν τα ίδια λάστιχα, αν παραπονιόμουν για το πρόβλημα που πράγματι είχα, όλοι θα έλεγαν «αυτός παραπονιέται για να βρει δικαιολογία», έτσι προτίμησα να μην πω τίποτα. Οι τεχνικοί της Bridgestone ακόμη δεν μας έχουν πει τι έγινε με το συγκεκριμένο λάστιχο».

Ο Toni Elias είπε ότι με τη νέα ομάδα δουλεύουν πάρα πολύ στο να λύσουν το πρόβλημα του πλαισίου της νέας Honda στη συνεργασία του με τα νέα λάστιχα. Πιστεύει στη δύναμη του HRC και όταν λυθεί το πρόβλημα θα είναι έτοιμος σιγά – σιγά να πλησιάσει τους δύο της εργοστασιακής ομάδας.

Ο Sete Gibernau από την πλευρά του δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι, γεμάτος συγκίνηση που πέρασε την πόρτα της πίστας για Αγώνα και ότι ο ώμος του πηγαίνει συνεχώς προς το καλύτερο, γεγονός που του επιτρέπει να ξαναβρίσκει ο ρυθμό που χρειάζεται.

Το κλίμα και η ατμόσφαιρα της συνέντευξης ήταν γενικά ευχάριστο, αλλά και με την απαραίτητη δόση ανυπομονησίας και έντασης που χρειάζεται για μια αναμενόμενη μάχη, από την οποία βέβαια δεν θα λείψει και ο Stoner, που ο Rossi χαρακτήρισε πάντα έτοιμο.

Aποστολή: Δημήτρης Διατσίδης

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Ο Rossi έχει το πάνω χέρι

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: «Xρειάζομαστε ακόμα δουλειά»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα