• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Ο Rossi έχει το πάνω χέρι
Το χαμόγελο και η ικανοποίηση αμέσως μετά το τέλος των δοκιμών δείχνει ότι προς το παρών έχει το πάνω χέρι
Νέα 01/05/2009 - 22:30
Aποστολή: Δημήτρης Διατσίδης

O γνωστός ήλιος του Rossi βρίσκεται από αυτόν τον αγώνα στο σημείο του πίσω νούμερου της μοτοσυκλέτας του "γιατρού".

Ο Valentino Rossi με την Yamaha M1 είναι οι κυρίαρχοι των πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών στην πίστα της Jerez.
O Rossi όχι μόνο πέτυχε τον καλύτερο χρόνο, αλλά ήταν ο μόνος που σταθερά «γύριζε» κάτω από το 1:40 και συνεχώς βελτίωνε το στήσιμο της Μ1. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση αμέσως μετά το τέλος των δοκιμών δείχνει ότι προς το παρών έχει το πάνω χέρι στην Jerez και ότι αν οι αντίπαλοί του αύριο δεν βελτιωθούν άμεσα, τότε μπορούμε να λέμε από τώρα ότι ο τρίτος αγώνας της χρονιάς θα έχει τρίτο διαφορετικό νικητή.

Το σημαντικό είναιΑλλαγή ελατηρίων και ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του Stoner
Αλλαγή ελατηρίων και ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του Stoner
ότι ο μεγάλος αντίπαλος που ακούει στο όνομα Casey Stoner, είχε σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών πρόβλημα με το μπροστινό σύστημα της μοτοσυκλέτας του. Δύο φορές έκαναν σημαντικές αλλαγές, μια φορά άλλαξαν ακόμη και τα ελατήρια του μπροστινού της Ducati, αλλά μόλις βγήκε στο τέλος πάλι έλεγε στους μηχανικούς ότι δεν βελτιώθηκε τίποτα! Ακόμη και στην τελική ταχύτητα υστερεί κατά 3.7 χλμ/ώρα από τα 273.6 του Ιταλού.

Ο άλλος μεγάλος αντίπαλος ο Jorge Lorenzo με την άλλη Μ1, επίσης δεν βρήκε αυτά που περίμενε και ήταν 4ος με διαφορά 0.794 του δευτερολέπτου από τον 8 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Για τον Dani Pedrosa και την Honda του δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αφού πάντα ο Ισπανός στις πρώτεςXαρούμενοι στην Hayate μετον Melandri
Xαρούμενοι στην Hayate μετον Melandri
δοκιμές δεν ενδιαφέρεται για το χρόνο, αλλά δοκιμάζει τις λύσεις που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα από αύριο το πρωί και μετά. Έτσι η 10η θέση με 1.5’’ διαφορά δεν είναι χαρακτηριστική των δυνατοτήτων του.

Αυτός που έκανε μια φανταστική εμφάνιση, έστω και για μόλις ένα γύρο είναι ο Loris Capirossi που με χρόνο 1:40.011 πήρε τη 2η θέση. Όμως αν αφαιρέσεις αυτόν τον γύρο ο επόμενος ταχύτερός του θα τον έφερνε μόλις στην 7η θέση! Έτσι η γαλάζια ομάδα θα πρέπει να βρει τις ρυθμίσεις που ταιριάζουν στο γύρο αυτό για να καταφέρει να είναι μέσα στο παιχνίδι και αύριο.

Από το στρατόπεδο της Honda μόνο ο Dovizioso σημείωσε καλό χρόνο που τον έφερε στην 5η θέση, ενώ και πάλι ευχάριστη έκπληξη είναι η σταθερή απόδοση του Marco Melandri που πιέζει την Kawasaki στα όρια και την έφερε 9η στην κατάταξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Αυτή που όλοι αγαπούν

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Δεν μιλιούνται Edwards – Toseland

Χορηγοί