• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nomura: Ο νέος πρόεδρος του HRC!
Παίρνει τη σκυτάλη από τον Tetsuo Suzuki
Νέα 01/04/2014 - 13:14

Μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι του HRC, ο Tetsuo Suzuki αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και παραδίδει τη σκυτάλη στον αντικαταστάτη του, τον Yoshishige Nomura!

 

Ο Nomura ξεκίνησε την καριέρα του στο τμήμα Έρευνας κι Εξέλιξης (R&D) το 1985 και στη συνέχεια μετακινήθηκε στο HRC το 1994, όπου και πέρασε οχτώ χρόνια ως επικεφαλής του project για τους κινητήρες των RVF και RVT, ενώ εργάστηκε και στον κινητήρα της RC211V.

 

Μετά από απουσία 12 ετών, ο Nomura επιστρέφει και αναλαμβάνει τις τύχες του HRC: "Είναι τιμή μου που παίρνω το ρόλο του Tetsuo Suzuki, ο οποίος είχε μια αξιοθαύμαστη παρουσία στο HRC. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων μιλούν από μόνα τους και είμαι εδώ ώστε να υποστηρίξω και να συνεχίσω στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο".

 

"Το 2013 ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την Honda στο MotoGP και πανηγυρίσαμε το τρίτο συνεχόμενο Πρωτάθλημα στους Κατασκευαστές και 62ο στην ιστορία μας! Είμαι πολύ υπερήφανος που αναλαμβάνω τα ηνία μιας πανίσχυρης ομάδας. Ο rookie Marc Marquez είχε μια καταπληκτική χρονιά, ενώ ο Dani Pedrosa ήταν πολύ άτυχος με τον τραυματισμό του στο Sachsenring και στη συνέχεια της σεζόν ήταν πολύ δύσκολο να μειώσει τη διαφορά".

 

Τέλος, ο νέος πρόεδρος του HRC δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια και στο βασικό χορηγό της ομάδας, την Repsol, με την οποία φέτος πανηγυρίζουν την 20η τους επέτειο. "Αυτή η μακρά και αξιόλογη συνεργασία, αποδίδει καρπούς κάθε χρόνο και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που έχουμε δίπλα μας έναν τεχνικό και εμπορικό εταίρο, του μεγέθους της Respol. Μαζί, θα δουλέψουμε σκληρά και φέτος για να υπερασπιστούμε το στέμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο MotoGP".

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί μόνο 22,2lt για την OPEN Honda;

Χορηγοί