• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΜ65
Νέα 01/04/2014 - 14:20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 30/03/2014 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, η πρώτη προπόνηση μοτοσυκλέτας ταχύτητας από το αθλητικό σωματείο ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ. υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας (ΑΜΟΤΟΕ).

Αγωνιζόμενοι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας αλλά και νέοι αθλητές οδήγησαν στη διαμορφωμένη πίστα εντός του αεροδρομίου, ύστερα από σχεδόν 4 μήνες αποχής, ενόψει του επερχόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2014.

Δύο ασθενοφόρα, ένας γιατρός, ένα πυροσβεστικό όχημα, ειδικοί διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, η ασφαλιστική κάλυψη όλων των συμμετεχόντων αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό της οργάνωσης φρόντισαν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και συνθήκες για μια ασφαλή προπόνηση.

Σημειωτέον ότι παρόλο το πλήθος των συμμετοχών δεν υπήρξε κανένα ατύχημα και όλα κύλησαν ομαλώς, πέραν μιας ανώδυνης πτώσης του πρωταθλητή Λευτέρη Πίππου.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δήμο Τρίπολης, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης για την πολύτιμη συμβολή τους, τους χορηγούς μας Honda Team Zempilas, Repsol Korakis, Ministry Music Hall, Retro Café, Central Café, IMR Racing Camp, SP Spiliotis, MOTOREX, MOURATIS GP, Fasoulakis Racing, Papastavrou Shops, Peristeras Ελαστικά και Moto Market, όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας Motograndprix, Kalimera-Arkadia, Arkadiaportal, Exedra Politics and Sports και Bikerspirit.

 

ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ

Οδός: Πλάτωνος 30, Ίλιον

Τηλ: 210 5062753 - 6948 300366

site: www.team65.gr

mail: infoteam65@yahoo.gr

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez Test: Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Nomura: Ο νέος πρόεδρος του HRC!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα