• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: “OLE…” Jorge!
…με κέφια μπήκε ο Ισπανός της Fiat Yamaha στο Κυριακάτικο warm up και "τους μπήκε στο μάτι…"
Νέα 17/05/2009 - 12:35
Με μαύρα σύννεφα και τη χαμηλότερη θερμοκρασία του τριημέρου (8°C), ολοκληρώθηκε το κρίσιμο warm up των MotoGP εδώ στο Le Mans. Ο απροβλημάτιστος Jorge Lorenzo, δεν γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός μόνο σε έναν εκρηκτικό γύρο, αλλά δείχνει σταθερότητα και ρυθμό, γυρνώντας άνετα στους χρόνους που τον φέρνουν στην 1η θέση.

Κατάφερε να αντισταθεί και να επικρατήσει του Stoner, ο οποίος μόλις έγραψε τον ταχύτερό του γύρο, βγήκε στα pits για να παραπονεθεί και πάλι για την ευστάθεια της GP9. Όσο για τον team mate του φιλόδοξου Ισπανού, Valentino Rossi, μπορεί να έμεινε στην 3η θέση, έδειξε όμως και πάλι ότι βρήκε το στήσιμο της M1 μαζί με τα χαμένα δέκατα…

Το θέμα όμως είναι ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον καιρό! Στο παγωμένο warm up όλοι οι αναβάτες οδήγησαν με μαλακά λάστιχα (εμπρός-πίσω), πλην του Stoner που προτίμησε σκληρό μπροστινό, όμως μόλις έπεσε η σημαία λήξης του session οι πρώτες σταγόνες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

12:00 τοπική ώρα και λίγο πριν την εκκίνηση των 125cc, το ψιλόβροχο (εκείνο το λεγόμενο shower…), εξακολουθεί να αγχώνει τους πάντες, εκτός των θεατών…

Δεν ξεχνάμε ότι οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας δεν έκαναν καμία δοκιμή σε βρεγμένο τερέν, γεγονός που αναιρεί κάθε προγνωστικό και φυσικά ανεβάζει το σαπένς για τον αγώνα στα ύψη!

Έτσι όλες οι ρυθμίσεις θα γίνυν με βάσει τα όποια δεδομένα από προηγούμενες χρονιές (εκτός της περσινής, όπου έτρεξαν σε στεγνό...) και σίγουρα οι παράγοντες της τύχης και του ρίσκου θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο!

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - LE MANS: Συνέντευξη Marco Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Βελτιώνεται η κατάσταση του Laconi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα