• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ - LE MANS: Συνέντευξη Marco Melandri
Έχω καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα μου, ευχαριστιέμαι και πάλι την οδήγηση και είμαι πίσω σαν μαχητής
Νέα 17/05/2009 - 12:36
Μιλάει μαζί του ο Δημήτρης Διατσίδης

O Marco Melandri λίγο έλειψε να μην είναι εδώ στο paddock του MotoGP φέτος και λίγο –πολύ πέρασε τα πιο εφιαλτικά χριστούγεννα της ζωής του. Ο Μάρκο δεν πίστευε μετά από τις χειμερινές δοκιμές που άρχισαν πολύ αργά για υον ίδιο, ότι θα μπορούσε να είναι 8ος στο Πρωτάθλημα μετά από 3 αγώνες.
«Ήταν ένας πολύ σκληρός χειμώνας για μένα και σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου φαινόταν ότι δεν θα ήμουν εδώ, γιατί η ομάδα μου δεν θα αγωνιζόταν, αλλά τώρα αγωνιζόμαστε και είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Έτσι δουλεύουμε στο να βελτιωθούμε, ήμασταν πέμπτοι στον τελευταίο αγώνα, είναι καλύτερα από ότι περιμέναμε,Ο Marco σκεπτικός αλλά και θετικός για το μέλλον
Ο Marco σκεπτικός αλλά και θετικός για το μέλλον
αλλά τώρα θέλουμε απλά να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερό μας και ο στόχος τώρα είναι μια θέση στη 10 πρώτες», είπε ο Ιταλός οδηγός που είναι πολύ ευγενικός και αποπνέει μια θετική ενέργεια.

Να σκεφτεί κανείς ότι άργησε στο ραντεβού μας, αφού μετά τον τραυματισμό του στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν στην Clinica Mobile όπου δεχόταν τις περιποιήσεις των γιατρών. Πήγαμε να τον δούμε και μάλιστα προσφέρθηκε να διακόψει τη θεραπεία του, ώστε να φανεί συνεπής! Τελικά βρεθήκαμε για τη συνέντευξη μετά από 45 λεπτά όταν βγήκε από την φορητή κλινική του Δρ. Costa.

Σε σχέση με το κίνητρο που του έδωσε η περσινή του αποτυχία είπε: «ναι, σίγουρα το κίνητρο που έχω είναι πολύ – πολύ μεγάλο. Δεν θέλω να αγωνίζομαι για να δείχνω στον κόσμο το τι μπορώ να κάνω, τρέχω για τον εαυτό μου και από τη στιγμή που έχω καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα μου, ευχαριστιέμαι και πάλι την οδήγηση και είμαι πίσω σαν μαχητής».

«Λένε ότι δεν παίρνεις ούτε ένα Ευρώ αμοιβή φέτος! Γιατί το κάνεις αυτό;», ρώτησε ο απεσταλμένος μας, για να πάρει μια πειστική απάντηση: «Η ζωή μου είναι οι αγώνες. Δεν είχα λεφτά πριν ξεκινήσω τους αγώνες και δεν μπορώ να πω ότι τρέχω χωρίς ούτε ένα Ευρώ. Έχω μερικούς προσωπικούς σπόνσορες, δεν παίρνω μπόνους ή κάτι τέτοιο για τους αγώνες, αλλά όπως και νάχει δεν με ενδιαφέρει! Για μένα το πολύ σημαντικό είναι να είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα και να μπορώ να το διασκεδάζω και αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο, έτσι είμαι χαρούμενος που δίνω πίσω στην Ducati τα χρήματα που θα έπρεπε να πάρω το 2009, ώστε να το ευχαριστιέμαι που οδηγώ. Έτσι είμαι χαρούμενος και η ποιότητα της ζωής μου είναι πολύ καλύτερη από ότι πέρυσι!»

Ο Marco Melandri λοιπόν ξέρει ακριβώς τι κάνει και η αγάπη του για τη μοτοσυκλέτα φαίνεται και στον τρόπο που οδηγεί φέτος. Ευχόμαστε να εκπληρωθούν οι στόχοι του.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ιταλού οδηγού στο επόμενο τεύχος του περιοδικού motoGP world.

Επόμενο άρθρο »

Πτώσεις, πολλές πτώσεις, 96!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: “OLE…” Jorge!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα