• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα επανέλθουν δριμύτεροι!
Ξέρω ότι οι Dani, Jorge και Valentino θα μας πιέσουν πολύ στο Le Mans
Νέα 14/05/2014 - 16:23

Τέσσερεις αγώνες έχουν γίνει ήδη τη φετινή αγωνιστική σεζόν και ο Marc Marquez έχει ξεκινήσει με καταπληκτικές εμφανίσεις και ισάριθμες νίκες, έχοντας μάλιστα πάρει όλες τις pole positions! Το κερασάκι στην τούρτα ήταν και η πρώτη θέση του Ισπανού στο τεστ της Jerez!

 

Με δεδομένο την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ελάχιστοι είναι αυτοί που θα στοιχημάτιζαν εναντίον του στον επερχόμενο αγώνα του Le Mans, αν και ο ίδιος κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βγάλει από πάνω τον τίτλο του απόλυτου φαβορί!

 

"Μετά από ένα πραγματικά όμορφο Σ/Κ στην Jerez και μια θετική ημέρα δοκιμών την Δευτέρα, τώρα πάμε στην Γαλλία. Στο Le Mans δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνει ο καιρός κι έτσι πρέπει να ξεκινήσεις δυνατά από τα πρώτα ελεύθερα", σχολίασε.

 

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, ο αγώνας στο Le Mans ήταν και ο μοναδικός βρεγμένος του ημερολογίου, με τον Marquez να ξεκινά μια αντεπίθεση από την όγδοη θέση στην οποία είχε βρεθεί, για να καταφέρει να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου!

 

"Πέρυσι κάναμε εκεί τον πρώτο μας βρεγμένο αγώνα και μάθαμε πολλά, αλλά φέτος ελπίζω να γίνει στο στεγνό! Ξέρουμε ότι ο Dani, ο Jorge και ο Valentino θα επανέλθουν δριμύτεροι, αλλά εμείς θα κάνουμε ως συνήθως το πρόγραμμά μας και θα παλέψουμε για τη νίκη ή τουλάχιστον για κάποιους βαθμούς", πρόσθεσε.

 

Να πούμε ότι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που δεν έχει καταφέρει ακόμα ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι να κερδίσει βρεγμένο αγώνα στη μεγάλη κατηγορία. Σε 22 αγώνες μέχρι τώρα στο MotoGP, έχει 10 νίκες, 13 poles, 13 ταχύτερους γύρους και 20 βάθρα!!

 

Μέχρι πριν τον αγώνα στην Jerez, η εν λόγω πίστα ήταν η μόνη του φετινού ημερολογίου που δεν είχε κερδίσει ποτέ ο Marquez, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα 125cc το 2008.

 

Πάντως, όπως δείχνει και από τις δηλώσεις του παραμένει προσγειωμένος, έχοντας κατά νου σίγουρα ότι στις έξι επισκέψεις του στη γαλλική πίστα, δεν έχει καταφέρει να τερματίσει τον αγώνα τρεις φορές!

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Περίεργο το Le Mans!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πιο κοντά στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα