• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει έδαφος ο Melandri!
Στο βαθμολογικό πίνακα των SBK
Νέα 27/05/2014 - 12:03

Ο Marco Melandri - μετά και την ολοκλήρωση του πέμπτου γύρου των SBK στο Donington Park - είναι στους μείον 88 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

 

Ο Ιταλός της Aprilia έφτασε στη βρετανική πίστα θέλοντας να εξιλεωθεί μετά την πολύ μέτρια αρχή που έκανε στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Ο Melandri κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης και στους δυο αγώνες πίεζε για μια θέση στο βάθρο, ωστόσο στο πρώτο σκέλος έμεινε τέταρτος και στο δεύτερο είχε μια σύγκρουση με τον Alex Lowes.

 

Ο Ιταλός ξαναμπήκε στην πίστα, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει σε θέση που έδινε βαθμούς...

 

«Δεν μπορώ παρά να είμαι απογοητευμένος. Στον πρώτο αγώνα δυσκολευόμουν να πάω γρήγορα, αλλά στο δεύτερο πιστεύω ότι θα ήμουν στο βάθρο, διότι με τις αλλαγές που κάναμε τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Δυστυχώς όμως δεν εξελίχθηκε καλά και δεν έφταιγα εγώ γι’ αυτό».

 

«Στα θετικά είναι το γεγονός ότι πήραμε καλή πληροφόρηση για το πως να προσαρμόσουμε τη μοτοσυκλέτα στο δικό μου οδηγικό στυλ. Τώρα θέλω να βλέπω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς, ώστε να πάρω τα καλά αποτελέσματα που ξέρω ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μου», σχολίασε.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η μάχη του Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχής βελτίωση...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα