• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eτοιμάζουν αναβαθμίσεις στη Hayate
Σημαντικές αναβαθμίσεις ετοιμάζουν για την ZX-RR οι τεχνικοί της ομάδας-έκπληξης του Πρωταθλήματος...
Νέα 23/05/2009 - 15:03
Μια σειρά από αναβαθμίσεις τις οποίες θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν ετοιμάσει οι τεχνικοί της Hayate Racing. Στόχος της ομάδας είναι να βελτιώσει κι άλλο τη μοτοσυκλέτα της ώτσε ο Marco Melandri να παλέψει και γι' άλλα βάθρα στη συνέχεια.

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στο πλαίσιο. Θα θέλαμε να βελτιώσουμε το φρενάρισμα και το στρίψιμο, οπότε αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι ο συνδυασμός πλαισίου και διαχείρισης του φρένου κινητήρα. Δουλεύουμε επίσης πάνω σε μια διαφορετική γεωμετρία για να ικανοποιήσουμε τον Marco», λέει ο επικεφαλής της ομάδας, Andrea Dosoli.

H Ηayate έχει στη διάθεσή της ένας νέο πλαίσιο και αρκετά ψαλίδια τα οποία ο Melandri δεν έχει προλάβει να αξιολογήσει τη χειμερινή περίοδο λόγω του περιορισμένου χρόνου δοκιμών που είχε στη διάθεσή του.

«Έχουμε βελτιώσει την αίσθηση του μπροστινού και ο κινητήρας είναι πολύ πιο ομαλός σε απόδοση αλλά και πιο δυνατός, οπότε αυτό είναι ένα καλό βήμα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κράτημα μέσα στη στροφή. Η μοτοσυκλέτα δεν στρίβει τόσο καλά γιατί το επίπεδο κρατήματος δεν είναι τόσο καλό», λέει από την πλευρά του ο 26χρονος Melandri ο οποίος στο Le Mans εντυπωσίασε τους πάντες με την απόδοσή του τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Μάλιστα ο Ιταλός αναμένεται να δοκιμάσει για πρώτη φορά το νέο πλαίσιο στις δοκιμές που θα γίνουν αμέσως μετά τον αγώνα της Catalunya.Marco Melandri
Marco Melandri

Επόμενο άρθρο »

O Lanzi στη θέση του Laconi

« Προηγούμενο άρθρο

«Mας κοροϊδεύουν;»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα