• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: Η pole στον Marquez!
Δυνατή η Honda έκανε το 1-2 στο Phillip Island!
Νέα 18/10/2014 - 08:20

Ο Alex Marquez κρατούσε την pole position για το μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας και στα τελευταία λεπτά απλά επιβεβαίωσε τη δυναμική του, γράφοντας το καταπληκτικό 1:36.050 - τρία δέκατα κάτω από το χρόνο του Vazquez στις ΕΔ3 - που του χάρισε την τρίτη του φετινή pole position!

Ο μικρός αδερφός του Marc Marquez απειλήθηκε μόνο από τον ομόσταυλό του, όταν ο Rins κατάφερε και τον πλησίασε στα 14 χιλιοστά, αλλά έμεινε εν τέλει πίσω του. Την πρώτη σειρά έκλεισε ακόμα ένας Ισπανός, ο Juanfran Guevara, που βελτιώθηκε θεαματικά την κατάλληλη στιγμή.

Από τη δεύτερη σειρά - και την τέταρτη θέση - θα ξεκινήσει ο Danny Kent τον αυριανό αγώνα, μπροστά από τον John McPhee και τον Efren Vazquez που δεν κατάφερε να κάνει το χρόνο του από το πρωί. Την έκπληξη κάνει ο Jasper Iwema και θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση της σχάρας εκκίνησης, όντας η καλύτερη Mahindra!

Η διαδικασία χαρακτηρίστηκε από την πολλή κίνηση που συναντούσαν οι αναβάτες μέσα στην πίστα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Jack Miller θα ξεκινήσει από την όγδοη θέση αύριο, στη προσπάθεια που κάνει να μειώσει τη διαφορά των 25 βαθμών που του έχει κάνει ο Alex Marquez.

Ο Alexis Masbou κράτησε την ένατη θέση, αφήνοντας πίσω του για τέσσερα χιλιοστά τον Romano Fenati, τον αναβάτη του Valentino Rossi στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος. Ο τελευταίος επιστρέφει για πρώτη φορά στη δεκάδα των κατατακτηρίων δοκιμών για πρώτη φορά, εδώ και αρκετό διάστημα και συγκεκριμένα από το Γύρο της Τσεχίας.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία: 12η pole για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2 ΕΔ3: Απτόητος ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα