• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: Σπάει τα χρονόμετρα ο Rabat!
Απόλυτος χρόνος για τον Ισπανό, που είχε εντυπωσιακό γυρολόγιο
Νέα 18/10/2014 - 11:39

Ο Tito Rabat πήρε και πάλι την πρώτη θέση, έχοντας κυριαρχήσει στην πίστα της Αυστραλίας όχι μόνο σε απόλυτους χρόνους, αλλά και σε σταθερότητα σε γυρολόγιο!

Ο Ισπανός έκανε νέο απόλυτο χρόνο στο Phillip Island - χάρη στο 1:32.470 - σήμερα στις κατατακτήριες, ενώ έκλεψε την παράσταση και πάλι, όταν στην πρώτη του έξοδο είχε καταπληκτικούς χρόνους στο 1:32 και ελάχιστους στο 1:33 χαμηλό. Ο Johann Zarco τον πλησίασε στον ένα γύρο, αλλά ο ρυθμός αγώνα του δεν συγκρίνεται με τον αντίστοιχο του Ισπανού. Ο Mika Kallio άλλαξε πλαίσιο σήμερα, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί και ως ένα σημείο το κατάφερε!

Ο Φινλανδός θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά και θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες του για τον φετινό Τίτλο, με όπλο το καλό του γυρολόγιο. Ο Kallio δείχνει ικανός να δώσει παράταση στην αγωνία του ομόσταυλού του, αν καταφέρει να πάρει μια θέση στο βάθρο.

Οι πέντε πρώτοι είχαν διαφορά μόλις 0.287δ, με τον Maverick Vinales αλλά και τον Thomas Luthi να γράφουν καλούς χρόνους. Τη δεύτερη σειρά ολοκλήρωσε ο Sandro Cortese.

Πολύ σπουδαίες οι μάχες των οδηγών της Moto2 με το χρονόμετρο και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και ο ενδέκατος οδηγός της σημερινής κατάταξης - ο Ricard Cardus - ήταν σε απόσταση μισού δευτερολέπτου από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

«Δεν έχει να χάσει τίποτα» ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία: 12η pole για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα