• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για την Catalunya o Lorenzo
«Αυτή τη φορά ελπίζω να τα πάω καλύτερα μπροστά στους συμπατριώτες και τους υποστηρικτές μου», λέει ο Ισπανός...
Νέα 10/06/2009 - 08:36
Στον πρώτο αγώνα που έγινε φέτος επί ισπανικού εδάφους, στη Jerez, ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλό εξαιτίας της πτώσης που είχε.

Τα MotoGP επιστρέφουν στα ισπανικά εδάφη αυτή τη φορά για τον αγώνα της Catalunya και ο πιτσιρικάς από τη Mallorca είναι αποφασισμένος να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου, αλλά και για να ανταμείψει τους χιλιάδες συμπατριώτες του που θα βρεθούν στην πίστα του Montmelo για να στηρίξουν τις προσπάθειές του.

«Είχα υπέροχη σεζόν μέχρι τώρα αλλά δεν ήταν όλα τέλεια καθώς έκανα ένα μεγάλο λάθος στη Jerez όταν προσπάθησα να περάσω τον Stoner. Αυτή τη φορά ελπίζω να τα πάω καλύτερα μπροστά στους συμπατριώτες και τους υποστηρικτές μου. Μετά το Mugello και το Le Mans γνωρίζουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν και απλά πρέπει να είσαι ήρεμος και συγκεντρωμένος. Τώρα επιστρέφω στην πατρίδα μου, σε μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Ανέκαθεν ήμουν γρήγορος εκεί», είπε ο 22χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha και πρόσθεσε: «Ο στόχος μου είναι να πάω καλύτερα απ' ότι πέρσι και να ξεχάσω τελείως το τι συνέβη εκεί. Βελτιώθηκα από πέρσι στο Mugello έτσι ελπίζω να γίνει το ίδιο ξανά στη Βαρκελώνη».

Στην Catalunya πάντως ο Lorenzo δεν έχει και τόσο καλή παράδοση. Έχει μόλις μια νίκη την οποία σημείωσε το 2007 όταν ακόμα αγωνιζόταν στα 250cc καθώς επίσης και μια δεύτερη θέση το 2006. Πέρσι έχασε τον αγώνα μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής.

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Η πρωτιά στη βαθμολογία δε λέει τίποτα»

« Προηγούμενο άρθρο

Για πρώτη φορά φέτος ασύμμετρα λάστιχα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα