• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Η πρωτιά στη βαθμολογία δε λέει τίποτα»
Προσγειωμένος ο αναβάτης της Ducati τονίζει πως χρειάζεται προσοχή γιατί «...Οι αντίπαλοί μου είναι πολύ έξυπνοι, ώριμοι και ικανοί να παίρνουν νίκες»
Νέα 10/06/2009 - 09:00
Μετά την εντυπωσιακή νίκη στο Mugello την οποία πανηγύρισαν δεόντως στη Ducati, ο Casey Stoner ταξίδεψε στην Catalunya ως πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος.

Ο Αυστραλός πάντως δεν εφησυχάζει και το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να διατηρήσει το μομέντουμ.

«Το να είσαι πρώτος στη βαθμολογία σε αυτό το κομμάτι του Πρωταθλήματος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι αντίπαλοί μου είναι πολύ έξυπνοι, ώριμοι και ικανοί να παίρνουν νίκες οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας ώστε και στον επόμενο αγώνα να παλέψουμε για τη νίκη. Και αν η νίκη δεν είναι εφικτή, τότε να σιγουρευτούμε ότι θα συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό, παρότι μια νίκη σαν το Mugello, όσο όμορφη κι αν είναι, πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας και να δώσουμε όλη μας την προσοχή στον επόμενο αγώνα», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007.

Στο Montmelo ο Stoner μετράει τρεις παρουσίες στο βάθρο. Το 2005 ήταν δεύτερος στον αγώνα των 250cc, ενώ το 2007 πήρε τη νίκη στα MotoGP. Στον αγώνα του 2008 τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Πήρε το «ok» ο Pedrosa για την Catalunya

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για την Catalunya o Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα