• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: O Talmacsi στα ΜotoGP!!
Ο Gabor Talmacsi έκανε το «colpo grosso»
Νέα 12/06/2009 - 09:34

Ο Gabor Talmacsi έκανε από ότι φαίνεται το «colpo grosso» και φεύγοντας από την ομάδα του Jorge Martinez και τα 250, βρέθηκε στη μεγάλη κατηγορία!

Το «μεγάλο κόλπο» του Ούγγρου Παγκόσμιου Πρωταθλητή των 125, βρίσκεται στην ευκολία με την οποία έλυσε το συμβόλαιό του με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα των μικρότερων κατηγοριών, χωρίς να φαίνεται ότι η ομάδα αυτή έκανε κάτι πολύ εκτός σχεδίου, σε σχέση με τα αναμενόμενα για τα 250cc.

O «Talma» από την πλευρά του δεν εμφανίστηκε τον τελευταίο μήνα στις πίστες και όλοι πίστεψαν ότι θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά τουλάχιστον. Βέβαια ο προσωπικός του μάνατζερ ερχόταν στις πίστες και προφανώς ήταν σε συζητήσεις με τον Team Manager της SCOT, τον Cirano Mularoni, με τον οποίο έχουν φιλία από την εποχή των 125. Για μια τέτοια συμφωνία έπρεπε να δώσει το ΟΚ και η Honda, αλλά και να βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια.

Αύριο σε ειδική συνέντευξη τύπου θα δοθούν απαντήσεις σε όλα αυτά και θα φανεί το προφανές: τα χρήματα που βρίσκονται πίσω από τον Ούγγρο είναι πολλά και έχουν να κάνουν και με τη νέα πίστα στην οποία θα γίνει το Ουγγρικό Grand Prix του χρόνου.

Πάντως ο Talmacsi δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη νέα εμπειρία με τη δυνατή μοτοσυκλέτα και παρά το ότι έχει τον τελευταίο χρόνο, είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος της χρονιάς να έχει μια καλή παρουσία.

Ο
Ο ''Τalma'' στα πιτς της νέας του ομάδας

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: ο Poncharal θέλει Edwards και ο Colin την Tech3!

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Του χρόνου θα είμαι στα MotoGP»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα