• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: ο Poncharal θέλει Edwards και ο Colin την Tech3!
Ο δημοφιλέστερος στο motoGP paddock οδηγός, θέλει σαφώς να συνεχίσει με την ίδια ομάδα και το 2010
Νέα 12/06/2009 - 09:35

Παρά τις διάφορες φήμες που ακούγονται για ενδεχόμενη μετακίνηση του Colin Edwards στα SBK με την Aprilia για το 2010, η αλήθεια που κατέθεσαν και οι δύο ενδιαφερόμενοι σε αποκλειστική για την Ελλάδα συνέντευξη στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη είναι η εξής:

Ο Team Manager της Tech3 Herve Poncharal, θέλει τον Αμερικανό οδηγό στην ομάδα και του χρόνου, αλλά για να πέσουν οι υπογραφές δεν είναι τόσο απλό, αφού χρειάζεται και η συναίνεση της Υamaha, αλλά και να λυθούν τα διάφορα οικονομικά ζητήματα.

Από τη μεριά του ο δημοφιλέστερος στο motoGP paddock οδηγός, θέλει σαφώς να συνεχίσει με την ίδια ομάδα και το 2010, αλλά αν οι προσπάθειες δεν καρποφορήσουν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και δεν αποκλείει τα SBK ως μια καλή λύση.

Σχετικά με το θέμα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον Toseland θεωρεί ότι είναι κάτι που ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού του, του δίνει ένα εξτρά κίνητρο για καλές επιδόσεις, αλλά δεν είναι αυτό το κύριο.

Μεγαλύτερο ρόλο αυτή τη στιγμή στη ζωή του παίζει η οικογένειά του και το τρίτο παιδί που περιμένουν στους επόμενους μήνες!

Ο Poncharal θέλει τον Colin!
Ο Poncharal θέλει τον Colin!

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: o Lorenzo υποψήφιος για την pole position

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: O Rossi θέλει να πάρει ρεβάνς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα