• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: o Lorenzo υποψήφιος για την pole position
Σε μια επίδειξη δύναμης ο Jorge Lorenzo σημείωσε καταπληκτικό χρόνο
Νέα 13/06/2009 - 13:25

Σε μια επίδειξη δύναμης ο Jorge Lorenzo χρησιμοποιώντας τη μαλακότερη γόμα της Bridgestone σημείωσε καταπληκτικό χρόνο με 1:41.899, σχεδόν 5 δέκατα κάτω από το ρεκόρ πίστας. Όμως θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσει τα ίδια λάστιχα για όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν οι θερμοκρασίες αύριο είναι στα ίδια επίπεδα, οπότε η τελευταία του έξοδος με τους φοβερούς χρόνους, μάλλον είναι μια προετοιμασία για τις κατατακτήριες το απόγευμα.

Βέβαια και άλλοι οδηγοί χρησιμοποίησαν τα μαλακά λάστιχα, ή συνδυασμό, όπως ο Valentino Rossi που έβαλε μαλακό μπροστά και σκληρό πίσω και πήρε τελικά την 3η θέση 0.911 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλο.

Ανάμεσά τους ο Andrea Dovizioso για την Honda με τον Dani Pedrosa 4ο – και πάλι ταχύτερο σε τελική με 328.9 χλμ/ώρα - παρά το ότι με δυσκολία ανεβαίνει στη μοτοσυκλέτα του από τους πόνους στο δεξί του πόδι. Το μεγάλο «Η», όπως αποκαλούν την εταιρία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, βρίσκει κάτι για το στήσιμο της RCV212, όπως δείχνει και η επίδοση του Randy De Puniet στην 5η θέση.

Ο Pedrosa με δυσκολία ανεβαίνει στην RCV
Ο Pedrosa με δυσκολία ανεβαίνει στην RCV

Ο Colin Edwards, από τη μεριά του επιβεβαίωσε τη δύναμη της Yamaha στην 6η θέση, μπροστά από τον Casey Stoner και την Ducati, την οποία δυσκολεύεται να ρυθμίσει όπως πρέπει, προς το παρών. Μεγάλη έκπληξη για την Μπολωνέζικη φίρμα η απόδοση του Canepa στην 9η θέση και του Hayden στην 10η.

Η Suzuki δεν αισθάνεται καλά παρά το νέο κινητήρα, με τον Vermeulen 11ο και τον Capirossi 16o. Αντίστοιχα η Kawasaki έχει τον Melandri μόλις 15ο, ενώ ο νεοφερμένος Talmacsi είναι 19ος με σχεδόν 5 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Στα MotoGP με τη Honda o Simoncelli;

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: ο Poncharal θέλει Edwards και ο Colin την Tech3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα