• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα MotoGP με τη Honda o Simoncelli;
O SuperSic θα βρίσκεται σίγουρα στα MotoGP του χρόνου πιθανότατα με την ομάδα του Fausto Gresini σύμφωνα με τους Ιταλούς...
Νέα 13/06/2009 - 17:37
H Gazzetta dello Sport ανακοίνωσε με σημερινό της δημοσίευμα την υπογραφή διετούς συμβολαίου -αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων- του Marco Simoncelli με το HRC, ώστε ο Ιταλός να μετακομίσει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο ο μάνατζέρ του 22χρονου Παγκόσμιου Πρωταθλητή των 250cc, Carlo Pernat διέψευσε το ρεπορτάζ της κορυφαίας ιταλικής αθλητικής εφημερίδας λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία, πόσο δε μάλλον υπογραφή συμβολαίου, βάζοντας παράλληλα στο παιχνίδι και τις Yamaha - Ducati.

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Οι εναλλακτικές του Marco είναι δύο: H Ηonda και η Yamaha. Υπάρχει και η Ducati αλλά θα είναι ένα μεγάλο ρίσκο γι' αυτόν να πάει εκεί. Όλες όμως είναι στο παιχνίδι. Απλά αυτή τη στιγμή στην pole position βρίσκονται η Honda και η Yamaha. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με καμία εταιρία», είπε χαρακτηριστικά ο Prenat.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, o Simoncelli εξασφάλισε μια εργοστασιακή RC212V για του χρόνου, αλλά θα αγωνιστεί σε μια «δορυφορική» ομάδα, πιθανότατα αυτήν του συμπατριώτη του Fausto Gresini.

Θυμίζουμε ότι βάσει των νέων κανονισμών που θα ισχύσουν από το 2010 ένας πρωτοεμφανιζόμενος αναβάτης δεν θα μπορεί να πάει απευθείας σε εργοστασιακή ομάδα, καθώς θα πρέπει πρώτα να κάνει το ...αγροτικό του σε κάποια «δορυφορική» ομάδα. Από τον συγκεκριμένο κανονισμό εξαιρείται η Suzuki η οποία δεν έχει «δορυφορική» ομάδα...

Ο Ιταλός team-manager πάντως επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον SuperSic. «Είναι εξαιρετικό νέο αν επιβεβαιωθεί. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα από την πλευρά μου. Και ποιος δεν θα ήθελε τον Marco στην ομάδα του; Όλοι θα τον ήθελαν, όλοι τον θέλουν... Προφανώς και ενδιαφερόμαστε γ' αυτόν και δουλεύουμε πάνω σε αυτό το project», είπε χαρακτηριστικά ο Gresini.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: O Jorge Lorenzo στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: o Lorenzo υποψήφιος για την pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα