• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κωνσταντίνου: Ευαισθητοποιηθείτε στη μάχη κατά του καρκίνου!
Η κίνηση του Έλληνα CEO που άφησε τους πάντες άφωνους!
Νέα 04/12/2014 - 16:01

Πριν από ένα μήνα περίπου, το motograndprix.gr σας πληροφόρησε για την εξαιρετική κίνηση του Αντώνη Κωνσταντίνου - CEO της CWM-FX που μπαίνει δυναμικά στο χώρο του MotoGP - να δωρίσει το εκπληκτικό ποσό των 255.000€ στους Riders for Health και στο Ισπανικό Ινστιτούτο κατά του καρκίνου.

Με σημερινό Δελτίο Τύπου, έγιναν γνωστά ακόμη περισσότερα για την συγκινητική κίνηση του Έλληνα CEO, ο οποίος κυριολεκτικά άφησε άφωνους όλους στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Όλα άρχισαν όταν ένας φοιτητής σε Ισπανικό Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός ροζ κράνους - με την υποστήριξη ενός από τους ανθρώπους της CWM-LCR Honda - που θα πωλούνταν και τα έσοδα θα δίνονταν στο Ισπανικό Ινστιτούτο κατά του καρκίνου και στους γνωστούς Riders for Health.

Να σημειώσουμε ότι το ροζ είναι το χρώμα που έχει συνδεθεί με πολλές φιλανθρωπικές ενέργειες κατά του καρκίνου.

Η προσπάθεια αυτή βρήκε υποστηρικτές στα πρόσωπα μερικών από τους σπουδαιότερους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στην ιστορία! Giacomo Agostini, Angel Nieto, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marc Márquez, Dani Pedrosa, Wayne Rainey, Loris Capirossi, Àlex Crivillé, Wayne Gardner, Scott Russell και ο Randy Mamola είναι οι 12 Πρωταθλητές που υπέγραψαν το κράνος, μια κίνηση που έκανε και ο CEO της Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta.

Η προσπάθεια που έγινε για διαφήμιση ήταν έντονη, με αποτέλεσμα να υπολογίζονται σε πάνω από 10.000.000 αυτοί που είδαν τη δημοπρασία. Ο Αντώνης Κωνσταντίνου, CEO της CWM-FX του βασικού χορηγού της μέχρι πρότινος LCR Honda, ήταν στη Βαλένθια και παρακολούθησε από κοντά την όλη προσπάθεια. Ήταν αυτός που κατέπληξε τους πάντες, όταν αποφάσισε να κάνει μια προσφορά ύψους 255.000€ που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

«Με τόσες πολλές οικογένειες να έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο, είναι σημαντικό όλοι μας να συνεργαστούμε και να υποστηρίξουμε τέτοιες ενέργειες, οι οποίες παρέχουν ζωτικές υπηρεσίες για τους ασθενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», σχολίασε ο Αντώνης Κωνσταντίνου. «Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα ρόλο σ’ αυτό τον αξιέπαινο σκοπό κι ελπίζω να εμπνεύσει και άλλους να συνεισφέρουν στη μάχη κατά του καρκίνου».

Έτσι, το κράνος με την ονομασία ”STOP CANCER” είναι το πιο ακριβό κράνος του κόσμου! Το τελικό ποσό που προσέφερε ο Αντώνης Κωνσταντίνου, ξεπερνά κατά πολύ τα προηγούμενα ρεκόρπου κατείχαν τα κράνη του Ayrton Senna (πουλήθηκε το 2012 για 94.200€) και Sebastian Vettel (πουλήθηκε το 2013 για 90.900€).

Επόμενο άρθρο »

Στα Βρετανικά Speedway ο Σίσσης!

« Προηγούμενο άρθρο

Απάντηση σε αποβολή από τον ΣΟΑΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα