• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήθελε Gabbarini ο Lorenzo!
Για να αντικαταστήσει τον Ramon Forcada
Νέα 13/01/2015 - 11:45

Ο πρώην αρχιμηχανικός του Casey Stoner, Christian Gabbarini, ένιωσε κολακευμένος που τον προσέγγισε ο Jorge Lorenzo και του ζήτησε να αναλάβει ένα συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα του για το 2015.

Εδώ να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν είχαν αρχίσει να ακούγονται έντονα φήμες ότι ο Lorenzo ψαχνόταν για να αλλάξει τον αρχιμηχανικό του Ramon Forcada. Εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν που ο Ισπανός άσος ήρθε σε επαφές με τον Gabbarini.

Εν τέλει όμως ο Jorge Lorenzo αποφάσισε να κρατήσει και για τα επόμενα δυο χρόνια μαζί του τον Ramon Forcada, τον αρχιμηχανικό που τον συντροφεύει από την πρώτη στιγμή - το 2008 - στο μαγικό του ταξίδι στο χώρο του MotoGP.

Προτού γίνει όμως αυτό γνωστό, ο Ισπανός προσέγγισε τον Ιταλό αρχιμηχανικό, ο οποίος είχε οδηγήσει τον Casey Stoner στον Τίτλο του 2007 με την Ducati και στο Πρωτάθλημα το 2011 με την Honda.

«Είχε ενδιαφέρον. Δική μου προτεραιότητα όμως ήταν να μείνω με το HRC, διότι με εμπιστεύτηκαν και μου ζήτησαν οι ίδιοι να μείνω. Μου έχουν δώσει μια απίστευτη ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα και να έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά».

«Από την άλλη, ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να έχω στα χέρια μου αυτή την εναλλακτική. Φυσικά εξήγησα στον Jorge και στη Yamaha τους λόγους που αποφάσισα να μείνω με την Honda και κατάλαβαν», υπογράμμισε ο Gabbarini, ο οποίος θα είναι ο νέος αρχιμηχανικός του Jack Miller στην ομάδα της CWM-LCR Honda.

Επόμενο άρθρο »

Η λίστα ποινών του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2015: Ειδική 8

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα