• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Haslam: Υπέροχες αναμνήσεις!
Στην κορυφή του βάθρου μετά από πέντε χρόνια!
Νέα 22/02/2015 - 23:56

Ο Leon Haslam δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του καθώς ο αναβάτης της Aprilia Red Devils επέστρεψε στην κορυφή του βάθρου για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια!

 

Ο Haslam στέρησε από τον Jonathan Rea ένα διπλό στην Αυστραλία, νικώντας τον αναβάτη της Kawasaki στη γραμμή τερματισμού για μόλις 0,010δ μετά από μια συναρπαστική μάχη στον τελευταίο γύρο του δεύτερου αγώνα.

 

Ο Βρετανός άσος, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στον πρώτο αγώνα, είναι ισόβαθμος με τον Rea στους 45 βαθμούς μετά τον εναρκτήριο Γύρο και δήλωσε ότι αυτή του η επιτυχία του έφερε πίσω ιδιαίτερες αναμνήσεις από την τελευταία νίκη του στο Πρωτάθλημα.

 

«Αυτός ο αγώνας μου φέρνει υπέροχες αναμνήσεις. Η τελευταία νίκη μου ήταν στο Kyalami το 2010, μετά από μια μεγάλη μάχη με τον Rea», σχολίασε. «Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά όλο το Σαββατοκύριακο».

 

«Στον πρώτο αγώνα έκανα δυστυχώς ένα λάθος, αλλά ευτυχώς είχα περιθώριο να διορθώσω και ήμουν σε θέση να επιστρέψω στις πρώτες θέσεις και να τερματίσω δεύτερος με διαφορά μόλις μερικών χιλιοστών».

 

«Άρχισα τον δεύτερο αγώνα με μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσω. Παρά την αίσθηση ότι δεν είχα κρατήσει αρκετά λάστιχα μετά τα μέσα του αγώνα, όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο», πρόσθεσε ο Haslam.

 

«Στην τελευταία στροφή άνοιξα το γκάζι τη σωστή στιγμή και κατάλαβα ότι είχα προσπεράσει τον Rea ακριβώς στη γραμμή του τερματισμού. Είμαι πραγματικά ευτυχής που επιτέλους βρίσκομαι και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!»

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 Ημέρα 1: Οι χρόνοι στις 12

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2: Τι να προσέξουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα