• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Υπομονή και αποφασιστικότητα
Το μυστικό για να φτάσουμε σ’ ένα καλό επίπεδο
Νέα 06/03/2015 - 13:55

Ο Marco Melandri επέλεξε να κάνει το βήμα στο MotoGP, αφήνοντας τα SBK μετά από έντονες πιέσεις από το εργοστάσιο, ωστόσο η παρουσία του στις δοκιμές της Sepang ήταν αποκαρδιωτική, με τον ίδιο να γράφει στο twitter: «...δεν μπορώ να οδηγήσω, λυπάμαι για τα παιδιά στην ομάδα».

 

Στην παρουσίαση της ομάδας πάντως, ο Ιταλός άσος ήταν περισσότερο αισιόδοξος: «Ήταν μια γενναία επιλογή να ακολουθήσω την Aprilia στη φιλόδοξη επιστροφή της στο MotoGP. Το κίνητρό μου παραμένει μεγάλο. Γνωρίζω καλά για τι είναι ικανό το αγωνιστικό τμήμα, αν και αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα αναμφίβολα θα έχουμε πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε».

 

«Υπάρχουν όμως και μερικά πλεονεκτήματα, όπως το να μπορώ να “δεθώ” με τη μοτοσυκλέτα, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ στην καριέρα μου, βοηθώντας τα παιδιά στη διαδικασία της εξέλιξης δίνοντάς τους τη δική μου πληροφόρηση».

 

«Πλέον αυτό που μένει είναι να αποκτήσω καλή αίσθηση με το συνδυασμό μοτοσυκλέτας/ελαστικών, που είναι πολύ διαφορετικός απ’ ό,τι είχα συνηθίσει πέρυσι. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας, αλλά πιστεύω ότι με υπομονή και αποφασιστικότητα, θα καταφέρουμε να φτάσουμε σ’ ένα καλό επίπεδο. Ειδικά από το δεύτερο μισό της σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Gresini: Δύσκολη, αλλά συναρπαστική πρόκληση!

« Προηγούμενο άρθρο

Η 50η ΝΙΚΗ ΤΗΣ APRILIA ΣΤΟ WSBK.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα