• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: Δύσκολη, αλλά συναρπαστική πρόκληση!
Η τροπαιοθήκη της Aprilia μιλά από μόνη της!
Νέα 06/03/2015 - 16:29

Ο Fausto Gresini μίλησε για τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του το 2015, χρονιά κατά την οποία θα συμμετάσχει στο MotoGP ως η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, εξελίσσοντας την RS-GP σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί μια ανταγωνιστική (ολοκαίνουργια) μοτοσυκλέτα του 2016.

 

«Ο Όμιλος της Piaggio μας έδωσε μια ευκαιρία που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε, να δουλέψουμε δηλαδή κοντά σ’ έναν κατασκευαστή η τροπαιοθήκη του οποίου μιλά από μόνη της!» τόνισε ο Gresini κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας.

 

«Αυτή η συναρπαστική περιπέτεια, που για την Aprilia είναι η επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, παρουσιάζεται επίσημα σήμερα αν κι έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες».

 

«Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι για τη δύσκολη αλλά και συναρπαστική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Στην τελική, δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι πιο διεγερτικό, για κάποιον σαν κι εμένα που ζει κι αναπνέει για τους αγώνες».

 

«Συμφωνώ 100% με την απόφαση της Aprilia να επιστρέψει νωρίτερα κατά ένα χρόνο στο MotoGP. Οι μάχες με αντιπάλους που είναι ήδη εξαιρετικά ανταγωνιστικοί, είναι αναμφισβήτητα ένα δύσκολο εγχείρημα, είναι όμως και ο γρηγορότερος τρόπος για εξέλιξη».

 

«Μπορούμε παράλληλα να βασιζόμαστε και σε δυο εξαιρετικούς αναβάτες που γνωρίζουμε καλά. Πρόκειται για έναν ακόμα παράγοντα που θα μας βοηθήσει να βελτιστοποιήσουμε τη διαδικασία ανάπτυξης ακόμα περισσότερο».

 

«Αυτή η συνεργασία με την Aprilia ανοίγει νέες τεχνολογικές δυνατότητες για εμάς. Διότι σε κάθε GP θα είναι συναρπαστικό να αξιολογούμε τις τεχνικές καινοτομίες που θα έχουμε στη διάθεσή μας και τη συνολική πρόοδο που κάνουμε».

Επόμενο άρθρο »

Η νέα γενιά Ελλήνων οδηγών έρχεται!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Υπομονή και αποφασιστικότητα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα