• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος χορηγός για την Forward Yamaha
Θα είναι πλέον γνωστή ως Athina Forward Yamaha
Νέα 11/03/2015 - 09:49

Την παρουσίαση των ομάδων της στη μεγάλη κατηγορία και στην Moto2 έκανε χτες η Forward Racing στο Μιλάνο, όπου και επιβεβαίωσε το όνομα του νέου της μεγάλου χορηγού: τα οπτικά Athina.

 

Η ομάδα συνεχίζει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 (στη μεγάλη κατηγορία) με δυο νέους οδηγούς, τον Γερμανό Stefan Bradl - Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 το 2011 - και τον προερχόμενο από τα SBK, Loris Baz.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας της Forward Racing και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια», σχολίασε ο Stefan Bradl. «Στόχος για μένα είναι να πάρω τον τίτλο της OPEN».

 

«Η ομάδα των ανθρώπων είναι καινούργια για εμένα, αλλά νομίζω ότι θα προσαρμοστώ καλά στη μοτοσυκλέτα. Στο τελευταίο τεστ στην Μαλαισία δείξαμε ότι έχουμε καλό ρυθμό και τώρα πρέπει να βελτιωθούμε στον ένα γύρο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες στο Qatar».

 

Από την πλευρά του, ο rookie Loris Baz πρόσθεσε: «Δεδομένου ότι έρχομαι από τα SBK, η πρώτη μου επαφή με το MotoGP ήταν θετική. Στην αρχή ήταν δύσκολο να βρω τη σωστή θέση πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά προπονούμαι σκληρά για να είμαι έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση».

 

«Δεν βλέπω την ώρα να πάμε στο Qatar και να μπούμε για πρώτη φορά στην πίστα, στον πρώτο αγώνα και να παλέψω με τους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Επόμενο άρθρο »

Λίγο πριν το τεστ στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Schwantz: Επίθεση σε κάθε ευκαιρία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα