• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Track Day
Σάββατο 21 Νοεμβρίου στα Μέγαρα
Νέα Αγοράς 16/11/2015 - 16:43

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το track-day.gr διοργανώνει ολοήμερο Track Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

 

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για τους συμμετέχοντες από τις 8:30 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα (το μεσημέρι) θα υπάρξει διάλλειμα με γεύμα. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 3 γκρουπ ανάλογα με τις οδηγικές τους ικανότητες (αρχάριοι - ενδιάμεσοι - προχωρημένοι).

 

Το κόστος συμμετοχής στο ολοήμερο Track Day θα είναι 60 Ευρώ. 

 

Το  κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας  Wheelcity,τεχνική υποστήριξη της MICHELIN στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας, θα είναι εκεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας για τα νέα ελαστικά Hypersport και Racing της Michelin και προσφέρει  με κάθε τοποθέτηση set ελαστικών Michelin Power Supersport EVO , ή Power Cup EVO, ή Power Slick EVO η  Pilot Power 3, κουπόνι έκπτωσης 40 Ευρώ για τη συμμετοχή σας στο Track Day κατόπιν συνεννόησης στο 2109018066

 

Τα καταστήματα Halaris Bikes Center θα παρέχουν δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (κράνη - μπότες - γάντια - φόρμες) σε όλα τα μεγέθη καθώς και τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τη μοτοσυκλέτα σας (τακάκια - γρανάζια - αλυσίδες κλπ) σε προνομιακές τιμές. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Γιώργο Χάλαρη, στο τηλέφωνο 6974406054 ή στο halarisg@otenet.gr για να κάνετε κράτηση του εξοπλισμού που σας ενδιαφέρει.

 

Με πρώτο στόχο την ασφάλεια και βελτίωση των συμμετεχόντων στην πίστα υπαρχει η IRON TEAM και φυσικά οι πιλότοι της Michelin που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας. Όπως πάντα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό, και  πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ.

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τον Γιώργο Χάλαρη στο 6974406054 ή στο halarisg@otenet.gr

 

Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας.

Επόμενο άρθρο »

Νέες ψηφιακές τρόμπες (αντλίες αέρα)

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ πωλήσεων η Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα