• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUPPO: «Ο Stoner μπορεί ακόμα να πάρει το Πρωτάθλημα»
Στη Ducati πιστεύουν πως ο 24χρονος αναβάτης μπορεί ακόμα να πάρει το Πρωτάθλημα...
Νέα 19/07/2009 - 09:24
Σημάδια ανάκαμψης έδειξε στο Sachsenring o Casey Stoner ο οποίος ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάστασης.

Ο 24χρονος αναβάτης έκανε καλό αγώνα και κατάφερε για αρκετούς γύρους (10) να κρατήσει πίσω του τον Rossi, ωστόσο κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε με τα ελαστικά του (έντονα γλιστρήματα του πίσω μέρους) δεν του επέτρεψαν να παλέψει μέχρι το τέλος για μια θέση στο βάθρο.

Όσον αφορά την κατάστασή του πάντως ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες (Catalunya, Assen και Laguna Seca) που μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα. Ο Casey είναι ένας αναβάτης-φαινόμενο και η μοτοσυκλέτα παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο επικεφαλής του project MotoGP της Ducati, Livio Suppo και πρόσθεσε: «Προέρχεται από τρεις εξαιρετικά δύσκολους αγώνες στο τέλος των οποίων ήταν πραγματικά 'διαλυμένος'. Σε κάποιο σημείο του αγώνα εξέπληξε τον εαυτό του από το γεγονός ότι βρισκόταν ακόμα στις πρώτες θέσεις. Μπορούσες να δεις τη μια στιγμή να τα παρατάει και μετά να επιστρέφει και να πιέζει στο όριο, αλλά σε δυο περιπτώσεις λίγο έλειψε να πέσει και γι' αυτό προτίμησε να μη ρισκάρει άλλο και να τερματίσει παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς».

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας 28 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi και ο Suppo πιστεύει ότι μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος ο Αυστραλός θα επιστρέψει σε καλύτερη κατάσταση και έτοιμος να παλέψει για τον τίτλο: «Κατά τη γνώμη μου έχει ήδη γυρίσει σελίδα και είμαι πεπεισμένος ότι από δω και πέρα μπορούμε και πάλι να παλεύουμε για νίκες».

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Ευχαριστημένος που πιέζει το Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

MONSTER YAMAHA: Πολλά προβλήματα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα