• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP: Εκτός δεκάδας οι τραυματίες αναβάτες της Pramac Racing
O Niccolò Canepa και ο Mika Kallio δεν κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα στο Sachsenring.
Νέα 20/07/2009 - 09:04

Το Κυριακάτικο Γερμανικό GP ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική υπόθεση για τους αναβάτες της ομάδας Pramac Racing: Ο Niccolò Canepa πάλεψε, μετά από ένα εντυπωσιακό ατύχημα στα δοκιμαστικά του Σαββάτου, ενώ ο Mika Kallio επέστρεψε, μετά την απώλεια ενός δαχτύλου στο Assen.

 

"Πόναγα πολύ στο δεξιό μου αστράγαλο, αλλά έσφιξα τα δόντια μου μέχρι το τέλος του αγώνα. Ήταν μια καλή κούρσα, λαμβάνοντας υπόψιν την κακή φυσική μου κατάσταση. Μου πήρε αρκετή ώρα να προσπεράσω τον Gabor Talmacsi, με αποτέλεσμα να χάσω τον group των αναβατών μπροστά μου, αλλά με επιμονή κατάφερα και προσπέρασα κάποιους ακόμα. Σίγουρα ο στόχος μου δεν είναι η δωδέκατη θέση, αλλά εξ αιτίας όσων συνέβησαν εχτές, και με δεδομένο ότι τρέχω πρώτη φορά εδώ, είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω την Clinica Mobile, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι που μπόρεσα να τρέξω σήμερα." είπε ο Canepa.

 

"Όλοι είδαν τις δυνατότητες μας σε αυτή την πίστα. Σε κάθε session είμασταν στη δεκάδα, και για εκεί στοχεύαμε, τουλάχιστον. Στον αγώνα ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά από πέντε γύρους κάτι δε δούλευε σωστά στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας: Το λάστιχο είχε ξαφνικά καταστραφεί. Θα μπορούσα άνετα να έχω τερματίσει έκτος ή έβδομος, αλλά η κακοτυχία μας χτύπησε. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να μείνω κοντά στους προπορευόμενους, αλλά μετά από δέκα γύρους η κατάσταση χειροτέρεψε. Ελπίζω την επόμενη Κυρiακή στο Donington να είμαστε πιο τυχεροί.", είπε ο Mika Kallio, που τερμάτισε δέκατος τέταρτος.

Επόμενο άρθρο »

STONER: “Χαρούμενος που άντεξα στη μάχη”

« Προηγούμενο άρθρο

MONSTER YAMAHA: Πολλά προβλήματα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα