• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Δυναμική επάνοδος
Ο Ισπανός ανέβηκε από τη δέκατη έβδομη θέση, στην έκτη, στο Γερμανικό Grand Prix.
Νέα 21/07/2009 - 21:01

Η προσπάθεια του Toni Elias στο Sachsenring πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, διότι τα βλέματα όλων ήταν συγκεντρωμένα στη μάχη του βάθρου. Ωστόσο, o Ισπανός σημείωσε μια επίδοση σχεδόν εξίσου εντυπωσιακή με αυτή των αναβατών που διεκδίκησαν την πρώτη θέση.

 

Ο Elias σημείωσε πτώση στις κατατακτήριες δοκιμές, και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα χρόνο που θα του εξασφάλιζε μια καλή θέση στη σειρά εκκίνησης. Παρ΄ όλα αυτά, στον αγώνα της Κυριακής, ο Ισπανός κατάφερε να περάσει εννιά αναβάτες στους δέκα πρώτους γύρους, ανατρέποντας την κατάσταση.

 

"Περίμενα να δώσω μάχη για τη δεκάδα, για να είμαι ειλικρινής", αποκάλυψε ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, που τερμάτισε τελικά στην έκτη θέση. "Τελικά, σημείωσα μια επίδοση πολύ καλύτερη από αυτή που περίμενα!".

 

Μια επιπλέον δυσκολία για το Γερμανικό Grand Prix, που ο Elias είχε να αντιμετωπίσει, ήταν το γεγονός πως τις ημέρες πριν τον αγώνα ήταν άρρωστος, καθώς και η δύναμη του αντιπάλου του, Marco Melandri. Όλα αυτά, παραλίγο να στοιχίσουν στον Ισπανό αστέρα.

 

"Όταν έπιασα το Marco αντιμετώπισα μεγάλη δυσκολία να τον προσπεράσω, και τότε άρχισε να πονάει και το στομάχι μου. Σκέφτηκα: "'Oχι! Όχι τώρα!" Πάλεψα με τον πόνο μου, και στους τελευταίους γύρους είχαμε μια καλή μάχη, την οποία τελικά κέρδισα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, διότι έκαναν εκπληκτική δουλειά, και τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματά της".

 

Ο Elias βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, ισοβαθμώντας με τον team mate του, Alex de Angelis.

ELIAS
ELIAS

Επόμενο άρθρο »

NURBURGRING: O Heidfeld με SUPERBIKE

« Προηγούμενο άρθρο

DOVIZIOSO: Συνέχιζει το αρνητικό σερί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα