• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DOVIZIOSO: Συνέχιζει το αρνητικό σερί
Τρίτωσε το κακό για τον Ιταλό
Νέα 21/07/2009 - 10:11

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στα MotoGP, ο Andrea Dovizioso εγκατέλειψε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα, στο Sachsenring. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες στο Assen και τη Laguna Seca, αυτή τη φορά ο αναβάτης της Repsol Honda δεν είχε και πολλά να πει για την εγκατάλειψή του. 

 

Ενώ οι δύο προηγούμενοι αγώνες έληξαν πρόωρα, λόγω πτώσης, στη Γερμανία προβλήματα φθοράς των ελαστικών, καθώς και προβλήματα στα ηλεκτρικά, επέβαλαν την επιστροφή του στο garage της ομάδας. 

 

"Χρειαζόμασταν ένα καλό αποτέλεσμα εδώ και στην αρχή του αγώνα είχα πραγματικά καλό ρυθμό", δήλωσε ο Ιταλός, που μετά από αυτό τον αγώνα έπεσε στην έβδομη θέση του Πρωταθλήματος.

 

"Έκανα καλή εκκίνηση και αργότερα κατάφερα να περάσω το Lorenzo, για την τέταρτη θέση, στον τρίτο γύρο. Στο συγκεκριμένο γύρο έκανα χρόνο 1λεπτό 22.7δευτερόλεπτα, αλλά στον αμέσως επόμενο γύρο, έχασα το μπροστινό στη στροφή 8 και η μοτοσυκλέτα υπέστρεφε συνέχεια." 

 

Από εκεί και πέρα το θέμα ήταν πόσο μπορούσε ο Dovizioso να ελέγξει τη φθορά των ελαστικών του. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε τόσο ο teammate του, Dani Pedrosa όσο και ο αναβάτης της δορυφορικής ομάδας της Honda, Gabor Talmacsi. Δυστυχώς, οι δυσκολίες Ιταλού επιβαρύνθηκαν και από μηχανικά προβλήματα, αρκετά σοβαρά ώστε να τον να αναγκάσουν να εγκαταλείψει.

 

"Μέσα σε μερικούς γύρους, η απόδοση μου σχετικά με τους πρώτους είχε πέσει δραματικά. Δεν μπορούσα να πλαγιάσω τη μοτοσυκλέτα, ή να φρενάρω, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να διατηρήσω τον έλεγχο. Από αυτό το σημείο, το μόνο μου ενδιαφέρον ήταν να τερματίσω. Δυστυχώς, πέντε γύρους πριν το τέλος αντιμετώπισα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά, και αναγκάστηκα να σταματήσω". 

 

"Προφανώς είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, διότι ένιωθα γρήγορος εδώ, και είχα καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε έναν καλό αγώνα, κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε τώρα", συμπέρανε ο Dovizioso, για τον οποίο η σεζόν έχει πάρει άσχημη τροπή, μετά τα πρώτα του θετικά αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Δυναμική επάνοδος

« Προηγούμενο άρθρο

To τελευταίο... τανγκό στο DONINGTON PARK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα