• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GRESINI HONDA: Προσπαθούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις
Elias και de Angelis δηλώνουν ότι επιθυμούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, στο Βρετανικό Grand Prix.
Νέα 23/07/2009 - 12:22

Οι αναβάτες της San Carlo Gresini Honda, Alex de Angelis και Toni Elias προσπαθούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους οδεύοντας προς το Βρετανικό Grand Prix, μια εβδομάδα ακριβώς έπειτα από το καλύτερο φετινό, συνδυασμένο αποτέλεσμά τους στο Sachsenring.

 

Ο de Angelis και ο Elias κατάφεραν να τερματίσουν στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα στη Γερμανία, με τη San Carlo να είναι η πρώτη δορυφορική ομάδα, πίσω από τους εργοστασιακούς αναβάτες της Υamaha, της Honda και της Ducati. Aυτό το αποτέλεσμα ελπίζουν να επαναλάβουν στο Donington, όπου αναμένονται παρόμοιες καιρικές συνθήκες με το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

 

“Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος, διότι μετά την πρόοδο που σημειώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, μπόρεσα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στο Sachsenring, και ακριβώς ίδιος είναι και ο στόχος μου για το Grand Prix του Donington”, ανέφερε ο de Angelis.

 

“Ήταν σημαντικό που δείξαμε το ρυθμό μας τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες, διότι αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας, πηγαίνοντας σε ένα Grand Prix, όπου ο καιρός είναι εξίσου απρόβλεπτος”

 

“To Donington είναι ένας αγώνας που μου αρέσει, και είναι κρίμα που σταματάει. Πάντα τα πήγαινα καλά εκεί, μέχρι πέρσι που σημείωσα πτώση, οπότε δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Είμαι ενθουσιασμένος και με καλή ψυχολογία γι' αυτό το σαββατοκύριακο”, συμπλήρωσε ο de Angelis.

 

“Η απόδοση μας στο Sachsenring ήταν καλή, αλλά θέλουμε ακόμα περισσότερα. Αν δεν είχα πέσει στις κατατακτήριες δοκιμές, θα είχαμε ξεκινήσει από μια θέση που θα μας επέτρεπε καλύτερο τερματισμό στον αγώνα, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας για το Donington. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στις κατατακτήριες δοκιμές, ώστε να εξασφαλίσουμε μια καλή θέση στη σειρά εκκίνησης. Έτσι, θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από την έκτη θέση”, ανέφερε ο Elias. 

 

Η επιφάνεια της πίστας στο Donington ενδέχεται να είναι πολύ γλιστερή, ειδικά αν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Συνεπώς, πρέπει να βρούμε καλή πρόσφυση από την πρώτη μέρα, που θα μας βοηθήσει όλο το σαββατοκύριακο. Ελπίζω ο καιρός να είναι ευγενικός μαζί μας”, ολοκλήρωσε ο αναβάτης της San Carlo.

Επόμενο άρθρο »

ΜCWILLIAMS: Θα τρέξει με ΚΤΜ.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP: Πριν τον αγώνα του Donington

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα