• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: Ο καιρός ο πιο σημαντικός παράγοντας!
Η δυνατή βροχή που έπεσε το μεσημέρι στο Donington δεν ήταν ότι καλύτερο για να υποδεχτεί τους οδηγούς του ΜotoGP
Νέα 23/07/2009 - 18:20

 

Η δυνατή βροχή που έπεσε το μεσημέρι στο Donington δεν ήταν ότι καλύτερο για να υποδεχτεί τους οδηγούς του ΜotoGP. «Η πίστα αυτή στη βροχή είναι επικίνδυνη», είπε ο Stoner, ενώ ο Rossi λίγο πριν είχε σχολιάσει: «είναι διάσημη πίστα για την έλλειψη πρόσφυσης στο στεγνό και στο βρεγμένο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

 

Βέβαια ο Ιταλός 7 φορές νικητής στο παρελθόν στο Donington, δεν παρέλειψε να πει ότι το πρώτο μέρος της πίστας είναι οδηγικά πολύ ωραίο κι ότι έχει εξαιρετικές αναμνήσεις, όπως την πρώτη του νίκη στα 500. «Ο περίφημος αγγλικός καιρός θα παίξει καθοριστικό ρόλο», είπε χαρακτηριστικά και σχολίασε το γεγονός ότι έχει πολλούς οπαδούς εδώ, που κατά τη γνώμη του οφείλεται και στο ότι έζησε για 7 χρόνια στο Λονδίνο.

Σκεπτικοί οι Toseland - Stoner, στη μέση ο Nick Harris του motogp.com
Σκεπτικοί οι Toseland - Stoner, στη μέση ο Nick Harris του motogp.com

Τέλος όταν στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δίνεται πάντα πριν τον αγώνα, του ζητήθηκε να αναφερθεί στη συμμετοχή του 43χρονου Ralf Waldmann στα 250, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί ο Ralf, είχαμε σπουδαία μάχη εδώ το 1999 και όλη τη χρονιά τότε. Αν μάλιστα πάει καλά, τότε σημαίνει ότι έχω τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια που θα μπορώ να αγωνίζομαι!»

 

Ο Casey Stoner αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και είπε ότι αισθάνεται μέτρια όλον αυτό τον καιρό που αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με την αναιμία και τις στομαχικές διαταραχές. Παρά τις 2 νίκες του τα 2 τελευταία χρόνια η πίστα αυτή δεν του αρέσει ιδιαίτερα και γιατί το πρώτο γρήγορο μέρος είναι απαιτητικό ως προς τη φυσική κατάσταση. Ελπίζει και πάλι σε βροχή, ώστε να μην καταπονηθεί τόσο πολύ.

Εντύπωση έκανε στον ανταποκριτή μας Δημήτρη Διατσίδη το γεγονός ότι αναφέρθηκε σε καλούς φίλους που έχει από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του που ξεκίνησε στη Μ. Βρετανία, αλλά και σε πολλούς εχθρούς που έκανε τότε εδώ!!

 

Ο Marco Melandri που ήταν στη συνέντευξη είπε ότι του αρέσει το πρώτο μέρος της πίστας και ότι «εδώ η Kawasaki μπορεί να λειτουργήσει καλά. Η ισορροπία της είναι καλή. Εκεί που πάσχουμε λίγο είναι στο σασί και λιγότερο στα ηλεκτρονικά. Όμως η βάση είναι καλή και είναι κρίμα που η Kawasaki αποφάσισε να μην συνεχίσει του χρόνου». Αναφερόμενος στο μέλλον του σχολίασε: «Όλοι λένε ότι έχω υπογράψει με τον Gresini, αλλά δεν είναι αλήθεια. Μιλάω με όλους, υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο.»

 

Ο Toni Elias είπε στον απεσταλμένο μας λίγο πριν τη συνέντευξη ότι είναι πολύ χαρούμενος με την απόδοση στο Sachsenring και ότι του έφυγε ένα άγχος. Για το μέλλον είπε στη διάρκεια της συνέντευξης: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν κάποιος με θέλει, ας έλθει να μιλήσουμε» και βέβαια όλοι γέλασαν με την κομψή αθωότητα του χαμογελαστού Ισπανού, που όμως για 3η συνεχόμενη χρονιά δεν ξέρει που θα καταλήξει, τη στιγμή μάλιστα που φαίνεται ότι οι επιδόσεις του μπορούν να τον φέρνουν σταθερά σε καλές θέσεις.

 

Ο 5ος της συνέντευξης ήταν ο «τοπικός» James Toseland που πρέπει να δείξει σταθερότητα για να μείνει στα ΜotoGP του χρόνου. «Η δουλειά μου, μου αρέσει, είναι μια καλή δουλειά και πολλοί τη θέλουν. Αλλά και εγώ θέλω να την κρατήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP: Πριν τον αγώνα του Donington

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi εναντίον Lorenzo – Όπως Doohan εναντίον Criville

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα