• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Ικανοποιημένος από την όγδοη θέση στις κατατακτήριες.
Ο αναβάτης της δορυφορικής ομάδας της Honda σχολιάζει την επίδοση του στις κατατακτήριες δοκιμές του Donington.
Νέα 26/07/2009 - 08:42

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Προφανώς, θα ήθελα να βρίσκομαι ακόμα ψηλότερα και πιστεύω πως ήμασταν ικανοί για κάτι τέτοιο, αλλά και η τρίτη σειρά δεν είναι κακή επίδοση. Πρόκειται σίγουρα για μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τη Γερμανία, όπου ξεκινήσαμε τελευταίοι."

 

"Αρχίσαμε καλά σήμερα το πρωί και βελτιωθήκαμε αρκετά στο στήσιμο μέχρι το απόγευμα. Νιώθω πολύ άνετα, ο ρυθμός μου είναι καλός, οπότε ο στόχος μου για τον αγώνα είναι να κάνω μια καλή εκκίνηση και να ακολουθήσω από κοντά το group των πρωτοπόρων.", δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης.

 

Ο Ομόσταβλός του, Alex de Angelis, ο οποίος βρέθηκε στη δωδέκατη θέση σχολίασε: "Έχουμε πρόβλημα στο αργό κομμάτι, κάτι που το περιμέναμε μετά το Sachsenring. Βασικά η μοτοσυκλέτα θέλει να κάνει σούζα, στην έξοδο τω αργών στροφών, με αποτέλεσμα να χάνουμε χρόνο. Βρέθηκα πίσω από το Lorenzo για ένα γύρο σήμερα, μπόρεσα να τον ακολουθήσω, μέχρι το σημείο όπου εξαφανίστηκε!"

 

"Αν βρούμε τις ρυθμίσεις για να περιορίσουμε αυτό το φαινόμενο θα είμαστε έτοιμοι– αν όχι για το ίδιο αποτέλεσμα με τη Γερμανία, έστω για κάτι παρόμοιο. Αν οι συνθήκες είναι στεγνές, αυτός είναι ο στόχος μας. Αν είναι βρεγμένες, εχθές στις δοκιμές ήμουν συνεχώς στην οκτάδα με τέτοιες συνθήκες, και δε βλέπω γιατί να μην επαναλάβουμε αυτές τις επιδόσεις και στον αγώνα", ολοκλήρωσε ο de Angelis.

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI: Προβληματισμός για τις επιδόσεις στο Donington.

« Προηγούμενο άρθρο

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: Το ASPAR TEAM με Ducati το 2010!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα