• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI: Προβληματισμός για τις επιδόσεις στο Donington.
H oμάδα της Rizla Suzuki δεν ήταν στα καλύτερά της, κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών για το Βρετανικό Grand Prixt, και ελπίζει να δείξει το καλό της πρόσωπο στον αγώνα.
Νέα 26/07/2009 - 09:31

Ο Chris Vermeulen και ο Loris Capirossi εργάζονται σκληρά με τους μηχανικούς τους για να βρουν τις λύσεις που θα τους δώσουν έναν καλό αγώνα. Και οι δύο πάντως, δεν κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα των επίσημων χρονομετρημένων.

 

"Είμαι πολύ ενοχλημένος από το σημερινό αποτέλεσμα, διότι περίμενα με ανυπομονησία τον αγώνα του Donington, όπου είχα επιτυχίες και η μοτοσυκλέτα φαινόταν να δουλεύει καλά. Δυστυχώς, αυτό το σαββατοκύριακο αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες. Στο βρεγμένο είχαμε κάποια επιτυχία, αλλά στο στεγνό τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς", είπε ο Chris Vermeulen.

 

"Προσπαθούμε να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να στρίβει όπως θα θέλαμε, να βελτιώσουμε την αίσθηση από το μπροστινό καθώς και την ταχύτητα μέσα στη στροφή. Δουλεύουμε πάνω σ' αυτά τα θέματα και ελπίζω να τα έχουμε λύσει μέχρι αύριο. Αν και δε μου αρέσει πολύ η βροχή, θα ήμασταν τυχεροί αν αύριο έβρεχε, διότι θα μας βοηθούσε αρκετά. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι ο καιρός στο Donington, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο", ολοκλήρωσε ο Αυστραλός, που κατετάγη στην δέκατη τρίτη θέση.

Capirossi 2
Capirossi 2

 

“Δεν έχω και πολλά να σχολιάσω για σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου, που κατάφεραν να αλλάξουν κινητήρα σε μόλις 25 λεπτά. Ήταν δύσκολη δουλειά για εμάς να βρούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και ακόμα παλεύουμε. Έχουμε θέματα που πρέπει να λύσουμε, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούνε. Γενικά η κατάσταση δε φαίνεται καλή, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε σκληρά, και αύριο θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”, είπε ο Loris Capirossi, που θα ξεκινήσει από τη δέκατη τέταρτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Απογοήτευση μετά τις κατατακτήριες δοκιμές στο Donington.

« Προηγούμενο άρθρο

ELIAS: Ικανοποιημένος από την όγδοη θέση στις κατατακτήριες.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα