• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Απογοήτευση μετά τις κατατακτήριες δοκιμές στο Donington.
Stoner και Hayden αντιμετώπισαν προβλήματα στην προετοιμασία για το Βρετανικό Grand Prix.
Νέα 26/07/2009 - 10:17

Δύο πτώσεις για τον Casey Stoner και μια δέκατη πέμπτη θέση για το Nicky Hayden έκαναν το Σάββατο, μια δύσκολη ημέρα για την ομάδα της Ducati Marlboro. Ο Αυστραλός θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση στη σειρά εκκίνησης, και τόσο αυτός όσο και ο Αμερικάνος team mate του, δεν είναι αντίθετοι στην ιδέα ενός βρεγμένου αγώνα.

 

"Είμαι απογοητευμένος διότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε στην πρώτη σειρά σήμερα. Παρ' όλα αυτά, αν σκεφτεί κανείς τι συνέβη η τέταρτη θέση δεν είναι άσχημη επίδοση. Ήταν μια πραγματικά δύσκολη ημέρα για εμάς, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και δυσκολευτήκαμε να βρούμε καλή αίσθηση στη μοτοσυκλέτα."

 

"Το απόγευμα αλλάξαμε κάποιες ρυθμίσεις και τα πράγματα βελτιώθηκαν, επιτρέποντας μου να κινηθώ γρήγορα. Δυστυχώς, την ώρα που δοκίμαζα κάποια πράγματα στο μπροστινό, έπεσα καταστρέφοντας την πρώτη μου μοτοσυκλέτα, κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να μεταφέρουμε τις ρυθμίσεις στη δεύτερη μοτοσυκλέτα, οπότε σημειώσαμε κάποια βελτίωση με τα μαλακά ελαστικά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει αύριο, και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θα προτιμούσα ένα βρεγμένο αγώνα, που θα ήταν καλός για τη φυσική μου κατάσταση" είπε ο Αυστραλός.

Hayden 2
Hayden 2

 

"Δεν ήταν καθόλου παραγωγική μέρα για εμάς η σημερινή. Παλέψαμε πολύ για να βρούμε κάποια αίσθηση στη μοτουσκλέτα, ειδικά στην αριστερή πλευρά, όπου τα λάστιχα δε ζεσταίνονται αρκετά για να μου δώσουν την απαραίτητη πληροφορία. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την επίδοσή μου στις κατατακτήριες δοκιμές. Θα ήμουν ψεύτης ανStoner

Stoner
έλεγα πως δε θέλω βροχή αύριο. Θα λυπηθώ για τους οπαδούς αν βρέξει, αλλά από πλευράς μου μάλλον αυτό θα ήθελα", δήλωσε ο Hayden.

Επόμενο άρθρο »

125 cc : O Iannone ταχύτερος στο ζέσταμα της Κυριακής.

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: Προβληματισμός για τις επιδόσεις στο Donington.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα