• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125 cc : Νικητής ο Simón!
O Ισπανός επαναλαμβάνει το θρίαμβο του 2005, παίρνοντας τη νίκη στο θρίλερ των πέντε τελευταίων γύρων!
Νέα 26/07/2009 - 14:30

Ο Julián Simón πήρε τη νίκη σε μια κούρσα πέντε γύρων, στον τελευταίο αγώνα για τα 125 cc, στο Donington Park. Η βροχή ξεκίνησε έντεκα γύρους πριν το προγραμματισμένο τέλος, δημιουργώντας έναν αγωνιώδη επίλογο. Η κόκκινη σημαία, που βγήκε λόγω του καιρού που χειροτέρευε,  έστειλε στα pit τους αγωνιζόμενους, μόλις πέντε γύρους πριν τον τερματισμό.

 

Αξιοσημείωτη είναι και η 100η νίκη της ομάδας Aspar, την επόμενη μέρα από την ανακοίνωση της ανόδου της στη Μεγάλη Κατηγορία, για το 2010. Όσο για τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Simón, αυτή ήταν η τρίτη φετινή του νίκη.

 

Δεύτερος, ο αναβάτης της Fontana Racing, Simone Corsi, που ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο, από τον περσινό αγώνα της Valencia. Ο Corsi, οδήγησε τον αγώνα στον τελευταίο γύρο, αλλά προσπεράστηκε τελικά από τον Simón.

Simon 2
Simon 2

 

O περσινός νικητής, Scott Redding έκανε μια απίστευτη κούρσα μέχρι την τρίτη θέση του βάθρου, έχοντας ξεκινήσει από τη 12η θέση. Ο αναβάτης της Blusens Aprilia είχε έναν καλό αγώνα στο πρώτο μισό και τελικά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του αγώνα της πατρίδας του.

 

Ο “δεύτερος αγώνας” ξεκίνησε με το Bradley Smith να κάνει εξαιρετική εκκίνηση, παίρνοντας την πρωτοπορία, μόνο και μόνο για να πέσει στη βρεγμένη πίστα, στη μάχη του με τον Marc Márquez. Έπειτα από δύο γύρους, και ο Márquez σημείωσε πτώση.

 

Άλλοι που σημείωσαν πτώση ήταν ο Sergio Gadea, και ο Pol Espargaró που κατάφερε να ηγηθεί του αγώνα. Ξεκινώντας πρώτος, παρά την πτώση του λίγο πριν βγει η κόκκινη σημαία, έπεσε στη δέκατη θέση μέχρι τον τερματισμό.

Επόμενο άρθρο »

250 cc : Ο Aoyama νικητής στο Donington!

« Προηγούμενο άρθρο

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: O Stoner σίφουνας στο πρωινό ζέσταμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα