• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Ηonda και Yamaha δεν θέλουν τον PUIG
Καμία από τις δυο εταιρίες δεν επιθυμεί την παρουσία του Puig στο γκαράζ της...
Νέα 22/08/2009 - 10:16
Tην ώρα που όλοι περιμένουν να μάθουν την απόφαση του Jorge Lorenzo για το αν θα μείνει τελικά στη Yamaha ή θα περάσει στο δυναμικό της Ducati, ένα άλλο σίριαλ υπάρχει σε εξέλιξη με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Dani Pedrosa του οποίου η παραμονή στη Honda κάθε άλλο παρά βέβαιη θεωρείται. Μπορεί ο νέος πρόεδρος του HRC, Tetsuo Suzuki να ανακοίνωσε στο περιθώριο του αγώνα του Brno ότι υπάρχει μια αρχική συμφωνία με τους νυν οδηγούς της (Pedrosa, Dovizioso) ωστόσο σχεδόν αμέσως ο πιτσιρικάς Ισπανός μαζί με τον μάνατζέρ και μέντορά του, Alberto Puig διέψευσαν την ύπαρξη συμφωνίας.

Οι πληροφορίες από Ισπανία αναφέρουν ότι το θέμα κολλάει στον Puig καθώς στη Honda δεν επιθυμούν πλέον την παρουσία του παλιού Ισπανού αναβάτη στο γκαράζ της ομάδας. Δεν είναι όμως μόνο η Honda που δεν θέλει τον Puig στα ...πόδια της. Το ίδιο ισχύει και για τη Yamaha η οποία ναι μεν επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Pedrosa, ωστόσο στις συζητήσεις που έχουν κάνει οι άνθρωποί της μαζί του τού έθεσαν όρο πως δεν θέλουν τον 42χρονο στην ομάδα.

Και στις δυο περιπτώσεις ο 24χρονος αναβάτης από το Sabadell απέρριψε ασυζητητί αυτόν τον όρο καθώς τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του ανθρώπου που τον έβαλε στο χώρο. Ο Puig είναι ο μέντοράς του, ο άνθρωπος που ασχολήθηκε μαζί του απ' όταν ο Dani ήταν 13 χρόνων. Αυτός τον επέλεξε για το Movistar Cup (το σημερινό Red Bull Rookies program) και μαζί πανηγύρισαν νίκες και τίτλους στις μικρότερες κατηγορίες των MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

VERMEULEN: Φεύγει από την Suzuki.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα