• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: ΕΔ1
Στην κορυφή οι Yamaha!
Νέα 07/06/2019 - 13:56

Ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα των Yamaha στον 6ο Γύρο της σεζόν για τα SBK-Motul, με τους Michael Van der Mark και Alex Lowes να παίρνουν τις 2 πρώτες θέσεις.

 

Κι αυτό δεν είναι λίγο, αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος κυριαρχούν Ducati και Kawasaki στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Van der Mark ήταν ιδιαίτερα γρήγορος στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με 1:39,654.

 

Γρήγορα κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση και ο ομόσταυλός του, ο Lowes, ο οποίος ήταν 0.185’’ πιο αργός από τον Ολλανδό.

 

Έτσι, φαίνεται ότι η Yamaha μπορεί ν’ αποτελέσει δυνατό αουτσάιντερ στους Αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής, σε μια πίστα που τη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι.

 

Ο Alvaro Bautista ήταν ο πρώτος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:40 και ίσως να απειλούσε την 1η θέση, αν δεν τον καθυστερούσε στον τελευταίο του γύρο ο Cortese.

 

Το πόσο καλή είναι η Yamaha στην Jerez, φαίνεται και από την 4η θέση που κατάφερε να πάρει στις ΕΔ1 ο Marco Melandri.

 

Ο Ιταλός κράτησε πίσω του την Kawasaki και τον Jonathan Rea, που συμβιβάστηκε με την 5η θέση.

 

Ο Michael Ruben Rinaldi κατάφερε να βάλει την ιδιωτική του Ducati στην 6η θέση, μπροστά από τους Haslam (Kawasaki), Razgatlioglu (Kawasaki) και Sykes (BMW).

 

Ο Sandro Cortese έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων με την Yamaha του, κρατώντας εκτός τους Chaz Davies (Ducati) και Loris Baz (Yamaha).

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν πρόκειται να σταματήσω!

« Προηγούμενο άρθρο

Το μυστικό του Tony Arbolino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα