• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν πρόκειται να σταματήσω!
Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό
Νέα 07/06/2019 - 16:35

Ο Valentino Rossi ήταν πολύ απογοητευμένος μετά τον Αγώνα στο Mugello, τον οποίο και θεωρεί τον πραγματικό του εντός έδρας Αγώνα.

 

Τόσο η πτώση του, όσο και η γενικότερη εικόνα του σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, άφησαν μια πολύ πικρή γεύση στο στόμα του.

 

Πάντως ήταν χαρούμενος για τη νίκη του φίλου του, του Danilo Petrucci, παρά τις δικές του «εφιαλτικές» στιγμές στην πίστα.

 

«Ήταν ένα από τα χειρότερά μου Σ/Κ εδώ και πολύ καιρό… ποτέ δεν ήμουν γρήγορος και όλα έγιναν πιο δύσκολα μετά το λάθος μου στις ΕΔ3», ήταν μερικά από τα πρώτα του λόγια μετά τον Αγώνα.

 

Λίγες ώρες μετά το Grand Prix στο Mugello, ο Rossi έκανε σύγκριση ανάμεσα στον φετινό Αγώνα και σ’ εκείνον του 2016, όταν του έσπασε ο κινητήρας.

 

«Το συναίσθημα κι αυτό που ένοιωθα φέτος ήταν χειρότερο από τότε. Το 2016 ήμουν απελπισμένος, αλλά όμως ήμουν ανταγωνιστικός και θα μπορούσα να κερδίσω».

 

«Οπότε αυτό με έκανε αισιόδοξο… τώρα όμως είμαι αργός κι αυτό είναι που με στενοχωρεί».

 

Ο Vale πάντα έλεγε ότι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το να σταματήσει την καριέρα του, όταν πλέον δεν το διασκεδάζει μέσα στην πίστα.

 

Οπότε η επόμενη ερώτηση βγήκε αβίαστα από το στόμα των δημοσιογράφων: άραγε μετά από τέτοιες εμφανίσεις, σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει πρόωρα;

 

«Πριν από δυο μήνες, στο Τέξας, ήμουν πιο χαρούμενος και σίγουρα είναι πιο δύσκολα τώρα».

 

«Αλλά δεν πρέπει να τα παρατάς και πάντα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Να μην ανησυχούν οι οπαδοί».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Jerez: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα