• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: ΕΔ2
4 Κατασκευαστές μπροστά, 1ος ο Bautista
Νέα 07/06/2019 - 19:18

Στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους ανέβηκε ο Alvaro Bautista με το τέλος των ΕΔ2 στην πίστα της Jerez, για τον 6ο Γύρο της σεζόν.

 

Τα δεύτερα ελεύθερα διακόπηκαν μετά από μια σφοδρή πτώση του Loris Baz (Yamaha), από την οποία – ευτυχώς – έφυγε σώος και αβλαβής.

 

Στα τελευταία 8 λεπτά που απέμεναν κι αφού τα ελεύθερα συνεχίστηκαν ύστερα από μια σύντομη διακοπή, είχαμε τον Bautista να περνά στην πρώτη θέση.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:39,426 και στη συνέχεια, με τον τελευταίο του γύρο, έκανε και πάλι έναν πολύ γρήγορο γύρο.

 

Όχι τόσο γρήγορο όσο το 1:39,426, αλλά και πάλι πιο γρήγορο από τον αντίστοιχο των υπολοίπων.

 

Από την άλλη, ο Van der Mark της Yamaha δεν κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του από τις ΕΔ1, αλλά κρατά τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα και στις ΕΔ2.

 

Πίσω από την Ducati και την Yamaha πήρε θέση η Kawasaki  του Jonathan Rea, ο οποίος σταδιακά βελτιώνεται αλλά και πάλι έμεινε 3 δέκατα πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο.

 

Όλοι αυτοί ήταν στο 1:39, όπως και η BMW του Tom Sykes που ήταν και ο τελευταίος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:40 στις ΕΔ2.

 

Ακολουθούν τρεις Yamaha στη σειρά, με τον Sandro Cortese να κρατά την 5η θέση και πίσω του τους Alex Lowes και Marco Melandri.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Michael Ruben Rinaldi με την Ducati του, Leon Haslam με την Kawasaki του και Toprak Razgatlioglu επίσης με Kawasaki.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν πρόκειται να σταματήσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα