• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Kορυφαίες ομάδες βρίσκονται στη Valencia για δοκιμές
Το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου η καρδιά των Superbike χτυπάει στη Valencia...
Νέα 09/12/2009 - 12:01

Στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia χτυπάει αυτές τις ημέρες η καρδιά των WSBK καθώς εκεί φιλοξενούνται το 2ήμερο 9-10 Δεκεμβρίου δοκιμές εξέλιξης.

Η Aprilia Racing Team θα έχει τρεις αναβάτες καθώς πλην των Max Biaggi - Leon Camier «κατεβάζει» και τον δοκιμαστή της, Alex Hofmann.

Να σημειωθεί ότι στη Valencia βρίσκεται και ο Jakub Smrz που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μια RSV4 με την ελπίδα ότι η ομάδα του η Guandalini & Borciani WSB θα επιλέξει να τρέξει του χρόνου με Aprilia. «Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά η Aprilia δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη και περιμένουμε», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Aprilia Racing, Luigi Dall'Igna.

To team Ten Kate Honda θα εκπροσωπηθεί από τους Jonathan Rea και Max Neukirchner, ενώ στην πίστα βρίσκεται και η ομάδα που μετέχει στην κατηγορία Supersport με τους Kenan Sofuoglu - Michele Pirro.

Για την Alstare Suzuki, οι δοκιμές αυτές αποτελούν σημαντικό τεστ για τους νέους αναβάτες της Leon Haslam και Sylvain Guintoli οι οποίοι επιστρέφουν στην πίστα μετά τις πρόσφατες «ικανοποιητικές» όπως τις χαρακτήρισαν δοκιμές στο Phillip Island.

Η Sterilgarda Yamaha που έχει και αυτή ένα νέο δίδυμο αναβατών μετά την αποχώρηση των Ben Spies - Tom Sykes. O James Toseland και ο Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport, Cal Crutchlow θα οδηγήσουν την νέα R1.

Η Althea Ducati των Carlos Checa - Shane Byrne παρότι αρχικά είχε δηλώσει συμμετοχή στις δοκιμές, τελικά δεν θα πάρει μέρος καθώς ακόμα δεν έχει ετοιμάσει τις μοτοσυκλέτες του 2010 (φέτος η ομάδα είχε Honda CBR1000RR, το 2010 θα χρησιμοποιεί Ducati 1098R).

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Ανασκόπηση της φετινής σεζόν.

« Προηγούμενο άρθρο

Γνωστό ιταλικό περιοδικό βράβευσε τον ROSSI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα