• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Κάτι πρέπει να κάνουμε…
Αν θέλουμε να κερδίσουμε τις Yamaha!
Νέα 18/10/2019 - 15:37

Στο τέλος της σημερινής ημέρας στο Motegi, ο Marc Marquez πήρε την 3η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Όχι κι άσχημα για τον Ισπανό!

 

«Δουλέψαμε στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας το πρωί και θέλαμε να βρούμε άλλη γεωμετρία. Ίσως λόγω καιρού να μην ήταν και η καλύτερη ημέρα, αλλά ήταν χρήσιμη».

 

«Όμως πρέπει κάτι να κάνουμε με την Yamaha».

 

«Στις ΕΔ1 δουλέψαμε διαφορετικά απ’ ότι συνήθως και στα 2α ελεύθερα βρήκαμε το δρόμο μας και είμαι τρίτος. Έτσι αν βρέξει αύριο έχουμε τη σιγουριά των ΚΑΤ2».

 

Αν και έχει εξασφαλίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή από την Ταϊλάνδη, ο Marc παραμένει προσηλωμένος και με κίνητρο.

 

«Είναι ωραία που έχω έρθει εδώ με τον Τίτλο, αλλά το κίνητρο παραμένει το ίδιο. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω το Σ/Κ είναι ίδιος».

 

«Δούλεψα διαφορετικά, αναλύοντας τα δεδομένα μιας και πέρυσι είχα δυσκολευτεί εδώ. Φέτος βλέπουμε ότι οι Yamaha είναι γρήγορες».

 

Τον ρώτησαν και για τον Zarco, που θα οδηγεί την Honda από την Αυστραλία και μετά.

 

«Είναι μεγάλη ευκαιρία και θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε. Η τελική απόφαση ήταν του HRC και νομίζω βρήκαν τον καλύτερο ελεύθερο για να αντικαταστήσουν τον Taka».

 

Και μετά επιστρέφει στα του Motegi:

 

«Μάθαμε αρκετά σήμερα. Εδώ ο κινητήρας δεν παίζει μεγάλο ρόλο, όπως αλλού. Είχα καλή αίσθηση, αλλά αν βρέξει αύριο θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή».

 

Για τους αντιπάλους του είπε: «Ο Maverick και ο Fabio είναι πάντα εκεί αν και στον Αγώνα αλλάζει η δυναμική».

 

«Με τα ελαστικά καινούργια η Yamaha είναι γρήγορη, όμως στον Αγώνα είναι αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Θα ήμουν έτοιμος

« Προηγούμενο άρθρο

«Μείον ένα δάχτυλο» για τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα