• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Θα ήμουν έτοιμος
Ν’ αγωνιστώ ακόμα και αύριο!
Νέα 18/10/2019 - 20:17

Ο Maverick Vinales διαβεβαίωνε τους οπαδούς του μετά το τέλος της σημερινής ημέρας στο Motegi, ότι «…ακόμα και αύριο θα ήμουν έτοιμος για τον Αγώνα!»

 

Από τα λόγια αυτά και μόνο καταλαβαίνει κανείς τη σιγουριά που χαρακτηρίζει τον Ισπανό μετά από μια δυνατή πρώτη ημέρα για τον ίδιο στην Ιαπωνία.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Δοκιμάσαμε διαφορετικά set-up και βρήκαμε λύσεις και βρήκαμε περισσότερη πρόσφυση. Αυτά τα δυο sessions ήταν πολύ χρήσιμα».

 

Έτσι φαίνεται ότι έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.

 

«Έχω ξεκάθαρες ιδέες του τι πρέπει να κάνουμε. Ακόμα και για τα ελαστικά. Δοκίμασα το μαλακό και το μεσαίο, ενώ το σκληρό δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες».

 

Και παρά τη βροχή που περιμένουμε αύριο, ο Vinales είναι αισιόδοξος.

 

«Φέτος η Μ1 έχει αλλάξει και είναι καλύτερη στο βρεγμένο. Αύριο πιστεύω ότι μπορώ να είμαι στις δυο πρώτες σειρές, ανεξαρτήτως συνθηκών».

 

Δεν είναι 100% έτοιμος όμως:

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Κάτι μου λείπει ακόμα. Όμως νοιώθω έτοιμος για τη νίκη. Σήμερα είχα καλό ρυθμό, ακόμα και με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

Τέλος μας θυμίζει μια σημαντική λεπτομέρεια:

 

«Σήμερα ήμασταν στην πίστα μετά την Moto2, όπως γίνεται κάθε φορά στους Αγώνες και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα».

 

«Αυτό που με κάνει αισιόδοξο είναι η σταθερότητα που δείχνουμε και το ότι είμαστε δυνατοί ακόμα και σε διαφορετικές πίστες».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Το κίνητρό μου;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Κάτι πρέπει να κάνουμε…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα