• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Moto2: Οι Lowes, Bezzecchi και Gardner στα 0.048!
Νέα 22/03/2021 - 12:08

Η χτεσινή ημέρα ήταν άλλη μία εξαιρετική μάχη με το χρονόμετρο για τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας. Με το τέλος των δοκιμών στο Qatar, οι τρεις πρώτοι είχαν διαφορά μόλις 48 χιλιοστών, με τον Sam Lowes να παίρνει την πρώτη θέση μπροστά από τον Marco Bezzecchi, ενώ ο Αυστραλός Remy Gardner ήταν τρίτος. Και οι τρεις τους είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν έχοντας υψηλές προσδοκίες, καθώς ευελπιστούν να κυνηγούν νίκες και βάθρα.

Χαρούμενος από το Qatar θα φύγει όμως και ο Jake Dixon, ο οποίος πήρε την 4η θέση. Μετά τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό, ο Άγγλος δείχνει να επιστρέφει και πάλι στις καλές εμφανίσεις. Την πεντάδα των πρώτων συμπλήρωσε ο ομόσταυλός του Dixon, ο Xavi Vierge, που ήταν ο ταχύτερος όλων το Σάββατο. Την έκτη θέση πήρε ο Bo Bendsneyder που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη νέα του ομάδα και προς το τέλος των δοκιμών κατάφερε να πλησιάσει στα 33 χιλιοστά τον Vierge. 

Ο Nicolo Bulega πήρε την 7η θέση, ανεβάζοντας την απόδοση του και αυτός στα τελευταία λεπτά. Αυτός που φαίνεται ότι θα κλέψει την παράσταση φέτος στους νεοφερμένους της κατηγορίας είναι ο Raul Fernandez. Ο Ισπανός ήταν ο ταχύτερος από τους rookies, ενώ ακριβώς από πίσω του με μικρή διαφορά ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 πέρυσι, Albert Arenas. Τη δεκάδα έκλεισε ο Aron Canet που υποχώρησε από τη δεύτερη θέση που είχε τις δύο πρώτες ημέρες του τεστ, στην δέκατη.

Επόμενο άρθρο »

Test Moto3: Ο Jaume Masia κάτω από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου!

« Προηγούμενο άρθρο

Virtual Φωτογραφικό: Η νέα πίστα της Ουγγαρίας στο Debrecen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα