• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Moto3: Ο Jaume Masia κάτω από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου!
Νέα 22/03/2021 - 12:09

Ο Jaume Masia ήταν ο ταχύτερος των οδηγών της Μoto3 στο επίσημο τεστ που έγινε τις τρεις προηγούμενες ημέρες στην πίστα του Qatar. Ο Ισπανός πήρε την πρώτη θέση χθες με έναν χρόνο που ήταν ταχύτερος από το ρεκόρ για τη συγκεκριμένη πίστα. Βέβαια αφού δεν έγινε σε κατά τη διάρκεια αγωνιστικού Σ/Κ, ο χρόνος του δεν αποτελεί και επισήμως νέο ρεκόρ.

Ο πιο κοντινός από τους αντιπάλους του ήταν ο Pedro Acosta, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει όπως και ο Izan Guevara. Και οι δυο τους είναι νέοι στην κατηγορία. O Acosta, πού είναι ο περσινός Πρωταθλητής του Red Bull Rookies Cup ήταν δεύτερος, ενώ ο Guevara, που πήρε τον Τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior, ήταν 4ος.  Ανάμεσά τους ήταν ο αναβάτης της Leopard Racing, ο Dennis Foggia. 

Οι συνθήκες στην πίστα ήταν καλές, αλλά ο δυνατός χρόνος του Masia έγινε μόνο προς το τέλος των δοκιμών. Αυτός ήταν στα 2:04.263 και άφησε πίσω του για τρία δέκατα τον Acosta. Την 5η θέση πήρε ο Gabriel Rodrigo, ενώ εκτός ήταν ο ταχύτερος οδηγός της δεύτερης ημέρας του τεστ, ο John McPhee. Πιο πίσω ακολούθησε ο περσινός rookie της κατηγορίας, ο Jeremy Αlcoba. Σταθερός ήταν και την τελευταία ημέρα ο Romano Fenati, που έκανε το 8ο καλύτερο χρόνο μπροστά από τον Filip Salac που ήταν ένατος και τον Darryn Binder, που ξεκίνησε το τεστ την Παρασκευή με τον ταχύτερο γύρο. 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αν δεν είμαι ο ίδιος Marc…

« Προηγούμενο άρθρο

Test Moto2: Οι Lowes, Bezzecchi και Gardner στα 0.048!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα