• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αν δεν είμαι ο ίδιος Marc…
…τότε δεν θα επιστρέψω!
Νέα 22/03/2021 - 13:58

Το να αναρρώσεις από έναν τραυματισμό που χρειάστηκε τρεις εγχειρήσεις, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ακόμα και για έναν κορυφαίο αθλητή όπως είναι ο Marc Μarquez. Ο Ισπανός είναι ο πρωταγωνιστής ενός νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο FEARLESS που περιλαμβάνει μαρτυρίες από τον αδελφό του τον Alex Marquez, τον Carlos Checa, τον Team Manager της Repsol Honda Alberto Puig, αλλά και τον Αθλητικό Ψυχολόγο Franscisco Solano Romero. «Για μένα η σεζόν έχει τελειώσει όταν πια δεν μπορώ να παλέψω για το Πρωτάθλημα. Μετά το ατύχημα δεν φαντάστηκα ότι δεν θα ήμουν σε θέση να αγωνιστώ εκείνη τη χρονιά», έλεγε ο Marc.

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα συναισθήματα που βίωνε εκείνο το διάστημα των 8 μηνών ο Marc Marquez αλλά και τους φόβους του σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του. «Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες μέχρι να το αποδεχτώ και να αλλάξω τη νοοτροπία μου. Με έτρωγε μέσα μου… δεν έκανα τίποτα, έχανα βάρος συνεχώς, είχα άγχος. Πάντως δεν φοβάμαι ότι δεν θα είμαι ο ίδιος μετά τον τραυματισμό. Αν δεν μπορώ να είμαι ο ίδιος δεν θα επιστρέψω! Όταν επιστρέψω το σώμα μου πρέπει να είναι έτοιμο να πάρει κάποια ρίσκα. Σταδιακά νιώθω όλο και πιο δυνατός. Ήδη το χέρι μου το νιώθω διαφορετικά».

Στη συνέχεια μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή: το τρίτο χειρουργείο. «Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν όταν ξύπνησα μετά την τρίτη επέμβαση. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, σκεφτόμουν ότι υπήρχε πιθανότητα η μόλυνση να μην έχει φύγει και τότε είναι που νιώθεις ότι ο κόσμος καταρρέει γύρω σου». Ακόμα και αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να στέρηση από έναν οδηγό την επιθυμία να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα του. Στα τελευταία του λόγια ο Marc λέει: «Εμείς οι αναβάτες έχουμε μια αρετή που κάποιες φορές όμως λειτουργεί και σαν μειονέκτημα, δεν φοβόμαστε! Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: εμείς οι οδηγοί ποτέ δεν μιλάμε για το θάνατο».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Marquez δεν θα είναι στον 1ο Αγώνα στο Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Test Moto3: Ο Jaume Masia κάτω από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα