• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP ΕΔ1
Πρώτος ο Maverick Viñales
Νέα 25/06/2021 - 12:31

Με ένα γρήγορο session όπου οι 7 πρώτοι αναβάτες βρίσκονταν στα 1:33 ξεκίνησαν οι ΕΔ των MotoGP. Στα αρχικά στάδια, ο Pol Epsargaro και ο Fabio Quartararo αντάλλαζαν θέσεις στην κορυφή, στην οποία ανέβηκε για λίγο και ο Marc Marquez. 

Ωστόσο, στη μέση του session, ο Maverick Viñales έκανε χρόνο 1:33.442 και ανέβηκε στην κορυφή. Λίγα λεπτά μετά, ο Pol Espargaro κατάφερε να τον "εκθρονίσει" με χρόνο 1:33.392, αλλά ο Viñales απάντησε με 1:33.308, ενώ στο τέλος του session κατέβασε και άλλο τον χρόνο του, με 1:33.072. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ψυχολογία του Viñales, που τερμάτισε τελευταίος στον αγώνα του Sachsenring.

Πίσω του ήταν ο Pol Espargaro που κατέβασε τον προσωπικό του χρόνο σε 1:33.183, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Alex Rins, που ήταν πολύ δυνατός στις ΕΔ1, με 1:33.501.

O πρώτος στο πρωτάθλημα, Fabio Quartararo ήταν τέταρτος, μπροστά από τον Johann Zarco, που από την 17η θέση βρήκε χρόνο στον τελευταίο του γύρο και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Danilo Petrucci που έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο. Μετά την απόφαση του Raul Fernandez, να παραμείνει στην Moto2 το 2022, o Petrucci χρειάζεται να δείξει καλά αποτελέσματα για να κρατήσει την θέση του στην Tech3 για του χρόνου, δίπλα στον Remy Gardner.

O Aleix Espargaro ήταν έβδομος, μπροστά από τον Takaaki Nakagami και τον Marc Marquez, ενώ την δεκάδα έκλεισε ένας εκπληκτικός Lorenzo Savadori, ο οποίος αξιοποίησε την εμπειρία του στην συγκεκριμένη πίστα από τα Superbikes και έβαλε και τις δύο Aprilia μέσα στην δεκάδα.

O Valentino Rossi ήταν για λίγο μέσα στην δεκάδα, αλλά κατά την τελευταία έξοδο των αναβατών έπεσε στην 15η θέση, ενώ ο αντικαταστάτης του Franco Morbidelli, Garrett Gerloff, είχε πτώση 18 λεπτά πριν το τέλος και τελικά βρέθηκε 22ος.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα