• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 ΕΔ1
Άνετη επικράτηση του Augusto Fernandez
Νέα 25/06/2021 - 13:33

Με τις δοκιμές της Μοτο2 έκλεισαν οι ΕΔ1 του Assen. Σε αυτές, ο Augusto Fernandez επικράτησε άνετα, καθώς βρέθηκε στην κορυφή από νωρίς. Ο μόνος που κατάφερε να τον περάσει ήταν ο συνονόματός του Raul Fernandez, για 10 λεπτά στην μέση του session. Όμως ο Augusto 18 λεπτά πριν το τέλος πέρασε πάλι πρώτος με χρόνο 1:37.897.

Από εκεί και πέρα, ο Augusto μονοπώλησε την κορυφή βελτιώνοντας σταδιακά τον χρόνο του μέχρι το 1:36.744 λίγο πριν το τέλος. Πίσω του βρέθηκε ο Raul Fernandez με χρόνο 1:36.887, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο πρώτος στο πρωτάθλημα, Remy Gardner, βάζοντας για άλλη μια φορά τις δύο ΚΤΜ του Aki Ajo στην πρώτη τριάδα, με χρόνο 1:37.132.

Τέταρτος ήταν ο Jorge Navaroo, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Simone Corsi. Ο Ολλανδός αναβάτης Bo Bendsneyder είχε μηχανικό πρόβλημα και περιορίστηκε στην 22η θέση του session. Μηχανικό πρόβλημα αντιμετώπισαν επίσης ο Niccolo Bulega και ο Hafizh Syahrιν (15ος και 29ος αντίστοιχα). O Thomas Luthi έπεσε στην 7η στροφή, 12 λεπτά πριν το τέλος, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί και έμεινε στην 16η θέση. Τέλος, ο Fabiio Di Giannantonio, που θα τρέχει με την ομάδα του Gresini του χρόνου στα MotoGP ήταν 10ος.

Επόμενο άρθρο »

Μια πίστα με καινούρια άσφαλτο, μια νέα πρόκληση στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα