• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Νιώθω πιο σίγουρος αυτό το Σαββατοκύριακο
Είναι πιθανό να παλέψω για το βάθρο
Νέα 07/08/2021 - 21:39

O Jorge Martin θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την pole position, αφού έσπασε το ρεκόρ γύρου στο Red Bull Ring.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν ξεκίνησε την μέρα του θεωρώντας ότι θα μπορούσε να πάρει την pole position, πόσω μάλλον πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, αλλά η καλή του απόδοση στις ΕΔ4, έκανε τον αναβάτη της Pramac να νιώσει σαν ένας από τους υποψήφιους.

"Ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμένα γενικά. Συνήθως εδώ είμαι αρκετά ανταγωνιστικός, αλλά ξέρεις, όταν είσαι στα MotoGP τα πάντα είναι διαφορετικά", δήλωσε ο Jorge. "Δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο ανταγωνιστικός, αλλά από το πρωί ένιωσα αρκετά ανταγωνιστικός με τα μεσαία ελαστικά. Μετά, βάλαμε τα μαλακά και ήμασταν κοντά στην κορυφή. Επίσης, στις ΕΔ4 ένιωσα σίγουρος και είπα "ίσως είμαι ένας από τους υποψήφιους για την pole position".

"Tην πρώτη φορά πίεσα πολύ αλλά έκανα λάθη και, ακόμα και αν πάτησα στο πράσινο, έκανα 23,1 το οποίο δεν ήταν πολύ κακό".

"Στην δεύτερή μου προσπάθεια έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, πίεσα στο όριο, αν και είχα μια στιγμή που παραλίγο να πέσω, κατάφερα να σταματήσω την μοτοσυκλέτα και το να πάρω την pole position ήταν φανταστικό".

Ο Martin είχε καταφέρει το ίδιο μόλις στον δεύτερό του αγώνα στο Qatar και αναπάντεχα πάλευε για την νίκη, οδηγώντας τον αγώνα για 17 γύρους πριν τελικά καταλήξει να πάρει το παρθενικό του βάθρο στα MotoGP- ένα αποτέλεσμα που εξέπληξε τον παλιό πρωταθλητή της Moto3.

Αλλά πλέον με την εμπειρία που του έδωσαν οι παραπάνω αγώνες, ο Martin νιώθει πιο σίγουρος για το βάθρο. 

"Στο Qatar ήταν μόλις ο δεύτερός μου αγώνας, δεν ένιωθα αρκετά σίγουρος για να παλέψω για την νίκη, ούτε καν για το βάθρο".

"Αλλά τελικά έκανα έναν πολύ καλό αγώνα. Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθω πιο σίγουρος, θα είναι βέβαια δύσκολο να παλέψω για την νίκη, αλλά το βλέπω πιθανό να παλέψω για το βάθρο".

Επόμενο άρθρο »

Styria: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Οι συνεντεύξεις των τεχνικών διευθυντών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα