• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Marc Marquez
Νέα 08/08/2021 - 12:25

Με τον καιρό να είναι απρόβλεπτος και με την πίστα να είναι βρεγμένη στα περισσότερα σημεία, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα για το ζέσταμα. Όλοι τους εξασκηθήκαν στην αλλαγή μοτοσυκλετών καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί κατά την διάρκεια του αγώνα, αν οι συνθήκες του καιρού το επιβάλλουν.

Στα πρώτα στάδια ταχύτερος ήταν ο Jack Miller με 1:35.330 για να ξεπεραστεί γρήγορα από τον Pol Espargaro με 1:33.927, το οποιο βελτίωσε σε 1:33.176. 

Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές όμως κατά το ζέσταμα ήταν ο Marc Marquez και ο ...Iker Lecuona. Ο Lecuona άρχισε να γράφει σταθερά καλούς γύρους και να ανεβαίνει στην κορυφή, όπου σε κάθε γύρο σχεδόν άλλαζε θέσεις με τον Marquez!  Ο Miller έκανε για λίγο την επανεμφάνισή του στην κορυφή πριν ο Marc Marquez, που ανέκαθεν ήταν εκπληκτικός σε τέτοιες συνθήκες βρεθεί στην κορυφή με χρόνο 1:31.403.

O Jack Miller ήταν δεύτερος, ενώ τρίτος ανέβηκε στα τελικά στάδια ο Maverick Viñales, αφήοντας τον Ιker Lecuona 4ο. Πέμπτος ήταν ο Francesco Bagnaia, μπροστά από τον Johann Zarco, ενώ ο κάτοχος της pole position, Jorge Martin ήταν έβδομος. 

Ο Alex Marquez, που επίσης είναι πολύ καλός στο βρεγμένο βρέθηκε στην όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Aleix Espargaro και Miguel Oliveira.

Επόμενο άρθρο »

Styria: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Νιώθω πιο σίγουρος αυτό το Σαββατοκύριακο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα