• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Aleix Espargaro απογοητευμένος με τους αγωνοδίκες
Για το προσπέρασμα του Marc Marquez
Νέα 08/08/2021 - 21:00

Ο σημερινός αγώνας στο Red Bull Ring ήταν καταστροφικός για την Aprilia. O Lorenzo Savadori εγκατέλειψε μετά το ατύχημα που προκάλεσε την διακοπή του αγώνα και ο Aleix Espargaro εγκατέλειψε μετά από μηχανικό πρόβλημα. 

Παρόλο που ξεκίνησε από την έβδομη θέση του grid, όταν εγκατέλειψε βρισκόταν εκτός βαθμών και ο λόγος ήταν η επαφή (και στις δύο εκκινήσεις) με τον Marc Marquez. 

"Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Marc, στο κάτω κάτω αυτό είναι το στυλ του. Τον έχουμε μάθει τα τελευταία δέκα χρόνια. Έκανε μια προσπέραση στο όριο, αλλά αυτός είναι ο τρόπος του. Είμαι απογοητευμένος από την συμπεριφορά των αγωνοδικών, περιμένω να κάνουν την δουλειά τους και να εφαρμόζουν τους κανονισμούς, ίσως έβλεπαν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων", ανέφερε ο Aleix σαρκαστικά. "Ο Marquez ήταν πολύ επιθετικός και στις δύο εκκινήσεις. Αν οι ποινές εφαρμόζονται μόνο αν γίνει ατύχημα, τότε ποιό είναι το νόημα; Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που δουλεύουν, δεν υπάρχει συννενόηση και κανείς δεν καταλαβαίνει τις ποινές. Το θεωρώ χαμένη μάχη".

Στους τελευταίους τρεις αγώνες που έχουν γίνει στο Red Bull Ring έχουν σημειωθεί ατυχήματα που προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα. "Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι επικίνδυνο, αλλά δεν θέλω να σπαταλήσω άλλο χρόνο γιατί κάνουν ό, τι θέλουν. Αυτή η πίστα είναι ακατάλληλη για μοτοσυκλέτες, αν είναι έτσι ας αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε και σε πόλεις, δεν θα αλλάξει κάτι. Λυπάμαι για τον Lorenzo γιατί είναι καλό παιδί και δεν του άξιζε αυτό. Αν χτυπούσε τον Dani αντί για την μοτοσυκλέτα, θα μιλούσαμε για τραγωδία ".

" Δεν έχω κάτι να προσθέσω για τον αγώνα. Ενα πρόβλημα του κινητήρα μας εμπόδισε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Λυπήθηκα, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης θα ήθελα να τερματίσω μέσα στους πέντε πρώτους στο πρωτάθλημα, αλλά τον σημερινό μηδενικό περιπλέκει τα πλάνα μας".

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είχα έναν αξιοπρεπή αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

WORLDSBK Most: Δεύτερος αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα