• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Viñales: Ζητώ συγνώμη από την Yamaha
Νέα 14/08/2021 - 19:03

Για πρώτη φορά μετά την απόφαση της Yamaha να τον αποσύρει από τον αγώνα της Αυστρίας, o Maverick Viñales μιλάει και αναφέρει την δική του εκδοχή της ιστορίας. 

"Είμαι λυπημένος, πολύ λυπημένος, είναι μια περίεργη κατάσταση και είναι δύσκολο για εμένα να βρίσκομαι σε αυτήν", δήλωσε ο Viñales. "Είμαι τυχερός που έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου στέκονται. Στεναχωριέμαι για το τι έγινε, είχα μέσα μου τόση αγανάκτηση μετά από τόσους αγώνες που δεν πήγαν όπως περίμενα ότι θα πάνε".

Όλη αυτή η ένταση κορυφώθηκε στους τρεις τελευταίους γύρους του προηγούμενου αγώνα, όπου ο Viñales "τερμάτισε" τις στροφές του κινητήρα της Yamaha πολλές φορές, κάτι που ο ίδιος δεν αρνείται.

"Ήταν μια πολύ εκνευριστική στιγμή. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ήταν τέλειος, μετά επέστρεψα για το δεύτερο μισό της χρονιάς με πολύ δύναμη, αλλά όλα πήγαν λάθος. Υπήρξε μια έκρηξη μέσα μου, την οποία δεν διαχειρίστηκα σωστά. Ζητώ συγνώμη από την Yamaha, δεν οδήγησα όπως έπρεπε σε εκείνους τους γύρους".

"Στο τέλος της ημέρας, έχω μια πολύ έντονη επιθυμία να κερδίσω και δεν έχω νιώσει καλά εδώ και πολύ καιρό, δοκίμασα, αλλά ο εκνευρισμός με έφτασε να κάνω αυτό. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θέσω τον εαυτό μου ή άλλους σε κίνδυνο.  Είμαι στεναχωρημένος, γιατί ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τις τελευταίες μέρες, πάλι θέλω να ζητήσ συγνώμη από την Yamaha, δεν ήθελα να καταλήξει έτσι".

O Viñales έχει εισπράξει την αλληλεγγύη πολλών άλλων αναβατών. 

"Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι στο paddock, τόσοι πολλοί αναβάτες με τους οποίους δεν είχα ιδιαίτερη σχέση, είναι φανταστικοί. Έχω λάβει μερικά πολύ ωραία μυνήματα, θέλω να σταθώ σε αυτά αυτή την στιγμή" 

Υπάρχει καμία πιθανότητα ώστε η Yamaha να εξομαλύνει τα πράγματα;

"Δεν ξέρω αυτή την στιγμή. Θέλω να είμαι ήρεμος και να επιστρέψω δυνατός. Σέβομαι την απόφαση της Yamaha, είμαι ο αναβάτης τους", κατέληξε ο Viñales. 

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Αν θες να κερδίσεις, δεν μπορείς συνεχώς να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα